EasyHits4U

Başlatan ikose, 12 Aralık 2014, 15:16:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

Günlerdir bakiye 4.1'de takıldı kaldı 1 dolar daha artamadı bazı offerları da yapmama rağmen rotatei kasıyorum (ve birçok sitede reklamım var)  ama bir ödeme de alsak (geçenlerde aldım bi tane) süper olucak.

feyzagvenli

327 kredim var. rotate4all linkimi ekledim ama haftada 1 tıklama ya geliyor ya gelmiyor. Bir yerde yanlışlık mı yaptım acaba

Dark

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 19 Eylül 2021, 16:11:43
327 kredim var. rotate4all linkimi ekledim ama haftada 1 tıklama ya geliyor ya gelmiyor. Bir yerde yanlışlık mı yaptım acaba

Ben 1000'den fazla surf yapıyorum günde 327 az yine de daha fazla gelmesi lazım tabi aynen.

feyzagvenli

Ben daha yeni başladım da kullanmaya o yüzden henüz çözemedim  ???

Dark

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 19 Eylül 2021, 17:27:54
Ben daha yeni başladım da kullanmaya o yüzden henüz çözemedim  ???

Easyhit4udan genelde günlük en az 0.1 0.2 geliyor ama yetmiyor sitelerde reklam da verin yalnız benim kazanç düşmeye başladı rotate 50 centten 30 cent küsüre çünkü kredilerim bitti bazı sitelerde günlük 60 centi gördüğü bile olmuştu.

feyzagvenli

Evet diğer sitelerde de reklam vermeyi düşünüyorum

Dark

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 19 Eylül 2021, 18:48:38
Evet diğer sitelerde de reklam vermeyi düşünüyorum

Bu arada easyhitsden son zamanlarda bişey kazanabildiniz mi? Benim bakiye 4.13'te takıldı o yüzden parayı çekemiyorum geçenlerde bi ödeme aldım şansım yaver gitmişti ama şimdi maalesef sitede bazı offerları da yapmama rağmen

Dark

Rotate surfu (şu an açtım mesela) de kullanabilirsiniz ayrıca ama denildiği gibi günde 0.4 vermiyor buna ulaşmak zor.

Evet bazı sitelerde krediler bitince dünkü günlük kazanç 0.28'e kadar düştü örneğin

feyzagvenli

Ben hep kredileri kullandığım için çekim yapmadım hiç.
Ama çok fazla invalid gelmeye başladı. Mesela bugün 154 valid 103 invalid tıklama gelmiş  ???

Dark

Alıntı yapılan: feyzagvenli - 21 Eylül 2021, 00:19:44
Ben hep kredileri kullandığım için çekim yapmadım hiç.
Ama çok fazla invalid gelmeye başladı. Mesela bugün 154 valid 103 invalid tıklama gelmiş  ???

Krediyi (kredi paraya dönüştürülemiyor zaten) demiyorum zaten siteden para da kazanılıyor (dediğim gibi günlerdir bakiye artamadı ama tekrardan tamamen pasif mi oldu ne) bi kere bi doları boşu boşuna üyelik yükseltmek için kullandım gereksiz yere, günde 1000'den fazla surfle rotate rahat 0.1 0.2 geliyor easyhitsden az önce swingbuxta da reklam verdim çok aktif site krediler hemen tükeniyor.