TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FUKARA85

Normalde odemeler aninda geliyordu ama az once daha dogrusu 1 saat once odeme talebinde bulundum ama hala pending gozukuyor. Sanirim bugun odeme alan arkadaslarimiz var. Acaba odemeleri aninda mi olmustur yoksa benimkisi gibi biraz gecikmeli mi olmustur ?

famila63

paypal mailini dogru girdigine eminmisin

FUKARA85

Hersey doğru daha önce aldım ödeme ama bugün gelmedi hala. Mail adresi felan dogru

FUKARA85

Normalde surface kısmında saat geri sayıyordu daha önce ama 1 gündur saatte saymıyor. Sadece şu tarih şu saat diye yazıyor.  Hesapta bi gariplik var ama hayirlisi bakalım.  Bugün ödeme alan kimse yok mudur ? Desinki banada geç geldi içim biraz rahatlasın; )

famila63

belki bir sıkıntı falan vardır gelir İnşallah

Dio

@FUKARA85 bu sayfanın en üstündeki mesaja bakar mısın?

FUKARA85

Sizden mesaj gelmemis ki bana suan. Hangi mesaja bakayim baska ?

FUKARA85

Eger elisa hocanin odeme mesajini diyorsan onu gordum ama benimkisi neden gelmedi onu anlamadim acikcasi

Dio

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 30 Ekim 2015, 20:44:16
Eger elisa hocanin odeme mesajini diyorsan onu gordum ama benimkisi neden gelmedi onu anlamadim acikcasi
evet onu diyorum. ticket atın TrafficMonsoon'a :y

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Benim ödeme anında gelmişti ama, sonradan baktım ki, sitedeki bilgide hala pending görünüyor.
Ödeme anında gelip de sitede pending görününce, sonradan tekrar göndermesi gibi bir sıkıntı olmaması için ticket açtım.
Ödemeni aldıysan sorun yok, biz ilgileniriz dediler.

Hatırlarsanız, bu aralar PP ile ilgili sıkıntılar var. Belki paypaldan sitelere bazı bilgiler düzgün iletilmiyordur.
Bu yüzden bu konuda birşeylerle uğraşıyor olabilirler. Ya da benim gibi ödeme gittiği halde hala pending de görünen çok ödeme varsa,
nedir diye kontrol amaçlı durdurmuş olabilirler.

En iyi çözüm, ticket açmanız.
Muhtemelen başındalar vee bununla uğraşıyorlar, çünkü TMS den daha önce bu kadar hızlı bir cevap almadım, 2dk içinde bana cevap geldi :)