TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: bandanar - 22 Aralık 2015, 23:54:15
Bende şaşırdım ilk ama elisa kız ismiyimiş arkadaş oradan çıkarmış olabilir ben de acaba dedim  :D

McCline de soyadı olarak algılanıyo yani iimiş :D gayet yaratıcı :)

suskun

Bu gece 2'de reset olur mu acaba farketttiğim kadarıyla şuan admin reklamları kaldırılmış durum da sitede  ??? ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: maximilyanus - 22 Aralık 2015, 23:48:43
elisa hanım refiniz oldum traffic moonsondan olacam daha doğrusu  az bilgi verirseniz sevinirim   :) :)

PM gönderiyorum :)

carrera

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 21 Aralık 2015, 20:02:36
@carrera geciken ödemen il ilgili iletişim kurdun mu siteyle?
Bugün ödemen gelene kadar tmsdeki sayfanda pending mi görünüyordu yoksa tamamlanmış çekimlerde mi görünüyordu?
Daha önce hiç böyle geciktiği oldu mu?
Bu konu ile ilgili forumumuzda ikibinin üzerinde mesaj yazılmış ama yanılmıyorsam ilk defa biri ödemem gelmedi dedi, eğer varsa daha eski arkadaşlar aydınlatabilirler tabi :)
Bu yüzden merak içerisindeyim :)
Aydınlatırsan sevinirim :)
elimden geldiğince aydınlatabilirsem bende sevinirim ödeme geldi yazmıştım ama ilk defa bir gün gecikti gelene kadarda pending yazdı bugüne kadar hep anında ödemişti tamda kendimi ayarlayıp yatırım için para ayarlamıştım kafam karıştı bir arkadaşın yazdığı gibi yılbaşı eşiğini beklemeye karar verdim hayırlısı site sağlam eder inşallah. hayırlı kandiller

Maeglin

Sıfırlama zamanı geldi :D

Maeglin

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Aralık 2015, 02:12:09
Tam sıfırlama olmuş bu sefer :m :))

0.001'lik 2 reklam müthiş etki yarattı bende :D

GameHunter

5 günde bol keseden dağıttı, kese boşaldı galiba :) Neyse bazen sonradan ekliyor gün içinde. Bekleyelim.

Maeglin

Küçük küçük reklamlar atıyor ama yakalayabilene aşk olsun :D

GameHunter

Onlar admin reklamı değil ki. kredili reklamlar. Admin reklamları gün boyu kaybolmaz (saat başları hariç)