TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ero

arkadaslar reklama bastiginiz anda baska bir sayfaya gecin focus ozelligi kayboluyor

Maeglin

Evet bende reklama bastığım anda farklı bir sayfaya geçip hallediyorum ama bitmeden dönerseniz mecbur izliyorsunuz :D

ero

aynen bitmeden donup bi bakayim derseniz mecbur kitliyor sizi birde wrong click olunca tekrar basin kabul ediyo cogu zaman

suskun

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Aralık 2015, 19:10:29
Kişiden kişiye de değişebiliyormuş demek ki. Genelde herkeste ortak oluyor sorunlar ama.
Tıkladığım saatle alakalıdır muhtemelen öğle vakitlerinde tıklıyorum son 2 gundur.

ersntas

merhaba arkadaşlar trafficmonsoon ödeme yapmadı 16$ lık bir çekim yaptım fakat trafficmonsoon anında ödeme yapan bir site olmasına rağmen 10dakika geçti ödeme yapmadı !!

1 Numara !

Biraz sakin daha 10 dakika olmuş bazen böyle aksaklıklar oluyor bildiğim kadarıyla .

ersntas

Alıntı yapılan: Incredible - 29 Aralık 2015, 20:48:21
Biraz sakin daha 10 dakika olmuş bazen böyle aksaklıklar oluyor bildiğim kadarıyla .

Biraz endişeliyim 2$ lık çekiminde anında ödeme yapmıştı fakat bu çekimde ödemeyi 10dakika aksattı.

letal

Alıntı yapılan: ersntas - 29 Aralık 2015, 20:47:39
merhaba arkadaşlar trafficmonsoon ödeme yapmadı 16$ lık bir çekim yaptım fakat trafficmonsoon anında ödeme yapan bir site olmasına rağmen 10dakika geçti ödeme yapmadı !!

yahu sadece tms yi mi gördünüz ptc sitesi olarak yogundur takılmıştır 11. dk da yapar 20. dk da yapar sakin....

iovanovic

Arkadaşım, bir soluklan sakin ol. Traffic Monsoon ana konusundaki mesajları okuyor musun hiç ?

Tek seferde 600-700$'lık ödemeleri yapan site kimsenin 16$'ına göz koyacak değil ya.  :y

D.Hekimi

sabır hocam 10 dk olmus ne bu acele :)