TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bandanar - 13 Ocak 2016, 01:59:10
Hoş geldiniz hocam  :) Benim tek sorum var normalde ödeme alabilmek için payza hesabının onaylı olması gerekiyormuş ama heralde bir süreliğine şimdilik onaysız da para çekebiliyoruz doğru mu?

Çok kesin bilgim olmamakla birlikte, evet konuşulan bu.
Ödene yapmazsa zaten para kayıp olmuyor, pending de kalır, iptal edersen de hesabına düşer.
hesabı onaysız olan ve çekebilecek durumda olan bir arkadaş çekerse, forum olarak da net bilgimiz olur. :)

Alıntı yapılan: bandanar - 13 Ocak 2016, 01:59:10
Bir başka sorumda TMS den payza hesabına para çekmek için herhangi bir şart var mı önceden yapılması gereken?

Daha önce Payza yatırımı olmayanlar ya da ödeme işlemcisini değiştirmek isteyenler için gereken bilgi aşağıdaki linkte mevcut :)
http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/trafficmonsoon/msg334554/#msg334554

sametseven

Ara verin helelik. Hasat zamanı geldi :m

smbllr424

siteye ref kazandırdık onlardan gelen parayla 2 adet paket aldım sitenin yaptıgına bak, paypaldan yatırımlar bir süre daha devam edecek ama cekilmiycek..sanırım gitti 100 doların üzerinde para.paypal ı onaylı etmedik payza cıktı basa..onay ayrı sıkıntı siteye para girişi yapmak ayrı sıkıntı

bandanar

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Ocak 2016, 02:19:53

Daha önce Payza yatırımı olmayanlar ya da ödeme işlemcisini değiştirmek isteyenler için gereken bilgi aşağıdaki linkte mevcut :)
Hocam o zaman bir soru daha ortaya çıkıyor payzaya para nasıl aktarıcaz daha doğrusu en uygun biçimde nasıl atıcaz herhangi bir kesinti var mı para atarken payzaya?Bir de bitcoinle payzaya para atınca ücretsiz olduğunu duydum doğruluk payı nedir?

Coulers79

Bunlar payza bölümünde yazıyor, hocanın bitcoini yok diye biliyorum.

bandanar

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ocak 2016, 02:40:46
Bunlar payza bölümünde yazıyor, hocanın bitcoini yok diye biliyorum.
Forumda bulamamıştım orada da ingilizce yazıyor çeviri olsa da tam olarak yanlış olmasın diye sorayım dedim neyse teşekkürler  :)
Edit: bitcoinle payzaya para yatırmada fee yokmuş  :)

sametseven

Reklam sayılarım artıyor araya 0,02 de atmış. Acaba verecek mi ??? vermedi :P

ElisaMcCline

Şöyle birkaç souya ve bilgiye de kabaca ve toplu olarak değineyim.

- Siteye 30 gün süresince Paypal ile yatırım devam ediyor. 30 gün sonra PP ile yatırım olanağı olmayacak

- Siteden Payza ya da STP ile ödeme alınabiliyor. Ödemeler kapanmış değil.
Cashout yapmak istediğinizde, Payza ya da STP göremiyorsanız, yapmanız gereken işlem, aşağıda verdiğim linkte mevcut.

- Dünya ticaret merkezinde TMS ofis açmışlar.
TM Word Bank ı açıyoruz diyor. Bunun gerekçesi olarak da, PP nin, PZ nin STP nin kullanılmadığı ülkeler de var.
Tüm dinyaya tek bir kanaldan bu konuda olanak sağlayabileceğiz demiş.
Herkes ATM  DEBIDCARD ile para yatırıp çekebilecek demiş.
Banka ve kart konusu hazır olana ve kullanılmayabaşlayana kadar, Payza kullanılması önerilmiş.

- Parasal durum hakkında genel bilgilendirmeler:
- Şu ana kadar siteye yatırılmış olan para 498,391,528.52 :m
- TMS de hesabı olanların mevcut içerdeki tüm parası : 9,874,623.10$
- Sitenin sadece PP hesabında bulunan para: 27,555,148.8$ (Bu paranın 19,829,690.41$ ı Paypal tarafından business hesap olması dolayısıyla blokajda)
Bu miktar, Tüm TMS hesap sahipleri paralarını çekse bile, geriye 18 milyon dolarım var hesabını yaptırabiliyor (sadece PP hesabı)
- Sitenin Payza hesabında bulunan para : 250,262,38$
- Sitenin STP hesabında bulunan para: 35,570.68$

İlk göze çarpan bilgiler bunlar arkadaşlar.

sametseven

Yeni reklamlar gelmedi (zopa)  geldiler buyurun

Dio

Payza ödeme sayfasında 2. seçenek olan bitcoin ile ödeme yaptım. yaklaşık 1.7$ btc ile işlemciyi payza olarak değiştirebildim.
payza'm onaysız :m bugün birkaç ref tıklarsa limite ulaşıp çekim denerim @bandanar :)