TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Dunden bugune payza uzerinden ödeme alan olmadı mı arkadaşlar kanıtlar kısmında göremedim ama altuyem olan arkadaşlarada bilgi veriyorum payza açıcak insanlar yanlış bilgilendirip  boş yere uğraştırmayalım sonra.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messli - 13 Ocak 2016, 15:43:24
hocam peki kimlik isteniyor kimlikte tc nosunu baba adi ana adi gibi yerleri kapatip sadece ad soyad yazan şekilde göndersek bir sorun olurmu ? @ElisaMcCline

Şu anda göremiyorumama orada bilgi mevcut.
Galiba ön yüzünde şart olan Adı, soyadı alanları ve doğum tarihiydi.
O yazıyı burada paylaşırsanız, daha ok yardımcı oluruz, ancak bu konular payza konusu.
Bu konuları payza alanı altında yazışalım lütfen. ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 13 Ocak 2016, 17:17:08
Dunden bugune payza uzerinden ödeme alan olmadı mı arkadaşlar kanıtlar kısmında göremedim ama altuyem olan arkadaşlarada bilgi veriyorum payza açıcak insanlar yanlış bilgilendirip  boş yere uğraştırmayalım sonra.

Alan var, kanıt paylaşan yok.
Alındığı bilgim dahilinde. Sorun yok.

Test için grup ödemesi alındı ve bankaya çekim testlerini deniyoruz.

Payza ödemelerinde sorun yok.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 13 Ocak 2016, 17:17:08
Dün çalışmıyordu payza, bugün çalışıyor. Şuan payzayı ekleyen anında ödeme alabilir.

tayfunxl

ikinci ödememi alacağım bu gün
kimlik kartı tc no üzerine paitbrush ile kapayabilirsiniz
ben açalı bir seneyi geçti ama cep tlf ile foto çekip öyle yollamıstm
ayrıca personel veritification kısmına girdiğinizde zaten bunları resim ile tarif ediyor
tam yaparsanız onay çabuk olur yoksa süre uzar

suskun

Eyvallah teşekkur ederim cevaplarınız için. O halde payza onay surecini beklemeye devam :)

darkmelek

arkadaşlar ben telefondan tms a girince ip adresim değiştirildi diyor ama aynı internet üzerinden geriyorum  (sns) varmı bir çözümü

Dio

Alıntı yapılan: darkmelek - 13 Ocak 2016, 18:13:29
arkadaşlar ben telefondan tms a girince ip adresim değiştirildi diyor ama aynı internet üzerinden geriyorum  (sns) varmı bir çözümü
farklı tarayıcılarla deneyin. bazı tarayıcılar bağlantı ayarını değiştirip girer siteye. mesela opera, puffin.

ihsanmert

payzayı nasıl ekleyeceğiz onu bilmiyorum. değişmiyordu önceden...

Coulers79

Payza ile bir iki dolarlık birşey alınca siteden değişiyormuş.