TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zyaseven

:)
Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Ocak 2016, 21:54:21
@zyaseven
TM kartın geleceğine güveneceksin, yatırım yapıyorsun madem :)
Ayrıca kim isterse alır, admin üye olanların adreslerine otomatik olarak göndermez.
Kesintiler aidatlar nasıl olur  bilmem tabiki de ancak kart gelince payza da ortadan kalkacağı için seçme şansımız olmayacak :)
Bu yüzden eğer yatırım yapacaksan bu aralar, bu durumu gözünüzde bulundurmak gerekir.
Çok acımasız olmaz umarım Charles :)
(hp) :) ;)

Coulers79

Payza neden ortadan kalksınki? Kart gönderme ayağına herşey olabilir. (dik) Yatırımınızı kurtarmaya bakın, gerisine sonra bakarız.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2016, 22:24:06
Payza neden ortadan kalksınki? Kart gönderme ayağına herşey olabilir. (dik) Yatırımınızı kurtarmaya bakın, gerisine sonra bakarız.
Kart geldiğinde sadece TM Bank ile çalışacağız dediler.

omerfaruk5

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Ocak 2016, 22:26:37
Kart geldiğinde sadece TM Bank ile çalışacağız dediler.

Şu kartı Dubaiden kargoyla Türkiyeyemi gönderecekler :)

halibo

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2016, 22:24:06

katılıyorum yatırım yapmak değil yatırımı kurtarma zamanı, kart işi hayali ihracat gibi, tm paidverts gibi yıldırma bıktırma bıraktırma evrimine geçti bence bitkisel hayata geçme yolunda dikkat

Arwen

Arkadaşlar olaya baya bir uzağım, bugun ödeme almak istedim fakat "Withdrawals are currently unavilable while we migrate from PayPal to Payza." diye bir hata verdi ne diyor ve ne yapmam lazım acaba ?  Günlerdir reklamda çıkmıyor kafalarına göre bakım yapıyorlar ve sırf bu yüzden referanslarımıda kaybediyorum adamlar siteyi bırakıyorlar iyice canımı sıkmaya başladı. Bi yardımcı olabilirseniz sevinirim. ???

halibo

Alıntı yapılan: Arwen - 23 Ocak 2016, 11:37:29
Arkadaşlar olaya baya bir uzağım, bugun ödeme almak istedim fakat "Withdrawals are currently unavilable while we migrate from PayPal to Payza." diye bir hata verdi ne diyor ve ne yapmam lazım acaba ?  Günlerdir reklamda çıkmıyor kafalarına göre bakım yapıyorlar ve sırf bu yüzden referanslarımıda kaybediyorum adamlar siteyi bırakıyorlar iyice canımı sıkmaya başladı. Bi yardımcı olabilirseniz sevinirim. ???

paypal kapandı, payzanı tanıtmak için 1 dolar yatırım yapman gerekiyormuş, daha bende denemedim, benim limit 9 dolar 7,90 şu an bakalım çekmeyi başarabilirmiyiz bilmiyorum

ibrhmsny

@halibo @Arwen
Eski mesajları okursanız size lazım olacak bütün bilgiler mevcut.

Arwen

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum, çıkardığım sonıç şundan ibaret ; Yazık. Bu sitenin admini ne yaptığını kendi biliyormu acaba? Bir anda paypalı iptal edip yatırımsız üyeler için en iyi seçeneği ortadan kaldırdı ve payza denen şeyi geldi zorunlu kıldı bide bunun için ücret istedi ya zaten yatırımsız üye ödeme alt limitine gelene kadar akla karayı seçiyor bide bu gelince iyice kötü oldu. ikinci olarak artık bu bitmek bilmez ve günlerce süren bakımlardan bıktım açıkcası referanslar bıraktı siteyi öyle kaldık ortada. neymiş efendim tm kart gelecekmiş, hey Allahım ya güzelim siteyi batırdılar içerde 7 küsür dolar param kaldı ne yapcam bende bilmiyorum payza ödeme alt limiti sanırım 7 dolar değildir o yüzden çekmıyorumda parayı. hayırlısı olsun bakalım ve görelim cevap veren ve bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

tarıker

Arkadașlar; şimdi insanlar yatırımlarını çekmeye başlıyor bu gayet mantıklı kimse önünü göremiyor. Ama risk alıp beklemek isteyenlerde olacak. Eğer charlies scoville, vurgun yapıp gidecek olsa bunu çoktan yapmıştı. Bide bu adam tm ile ilgili seminerlere toplantılara katılmaya devam ediyor. Üyeleriyle devamlı irtibat halinde. Bu gelişmeleri de düşününce bu adam para basan bu işi neden bıraksın. Olaya bu yöndende bakınca beklemekte mantıklı geliyor. Nihayetinde oraya bagladığın para var. Bunu kaybetme korkusuda insanın canını sıkıyor. Işler şuan muamma gibi, payzada sağolsun paramızı ödeme konusunda çok ağır. Hayırlısı bakalım..