TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

TM üzerinden bir tek paidverts konuşmadığımız kalmıştı şimdi o da oldu  :DD
Valla kırmızı gelse ben uyardım derim  :g

Coulers79

Gündem bu konudan ilerliyor. Kim kırmızı kim, :m bancı admin mi? Bu reklamlarda gelince kaçılan kırmızı mı? -:))

ibrhmsny

O seste kim elendi yeaa  :DD

İyice  (gyk)

aydyar13

Benim kafama hangisi yatarsa girerim. Hyip, PTC, faiz vs farketmez. Bunun günahı-sevabın da değilim. Konu açılınca giriyorum sadece. :)

TMS' de şuan ne gelişmeler var tam hakim değilim ancak, eskiden para karşılığı paket al paketlerin geri dönmesi için de surf yap mantığı vardı. Kısaca HYIP.

PTC nin arada sırada zarar ettirmesi sitenin durumuyla alakalı, hyip e göre daha yavaş geri dönüş olan bir sistem sonuçta. Çalışma mantığında bi farklılık yok.

Sadece hyip siteleri bugün var yarın yok ama  PTC ' de RR den zarar ettirip biraz zaman kazanır, sonu belli. Zaten şuan Epic in yaptığı da bu. Siteye giren çıkandan az ki admin üyeleri zarar ettiriyor.

ibrhmsny

Ben bir tane site açacağım ona üye olun

Albarakabux  -:))

kilicaslan3873

üüüüüüüüüüüüüf yandı gülüm keten helva. :m

GameHunter

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Şubat 2016, 23:58:21
@GameHunter hocam konuyla ilgili degilde paidverts için paypal a ödeme yapmıyor param kaldı demişsiniz bn dün bitcoin olarak cektim anında geldi ödemem..paypal a evet ödemiyorlar (en azından bnmkini ödemedi :D) bitcoinin de de kesinti cok yapıyor %30

Ödeme yaptığını biliyorum yalnız 2 kez swap mı ne ona yakalandım benim BAP lar kuş oldu o kadar uğraştan sonra hiç para çekemeden bıraktım. Neyse TMS konusunda farklı konu konuşmak yasak sadece açıklama gereği duydum.

Alıntı yapılan: Coulers79 - 01 Şubat 2016, 23:58:05
@GameHunter o paketleri dışarıdan alsaydın kazanabileceğini mi sanıyordun?
Haram ve faiz konusu burada tartışılarak sözülebilecek birşey değil.
Dini tartışmalar forumda zinhar yasak diye biliyorum zaten.

Hayır içerden aldım derken para yatırmadım yatıracak olsam 1-2 paket değil en az 10 paket almam gerekirdi işe yaraması için.
İşin dini tartışması içinde değilim ona kalırsa PTC'de tam olarak caiz kazanç gelmiyor. Hele Yandex Toloka hiç gelmiyor, gelen görevler +18 vs.. yani madem konu açılmış bende o yüzden görüşlerimi belirttim.

Neyse TMS kart çıkacak mı yoksa yalan mı oldu asıl meselemiz bu şimdilik.

ibrhmsny

Bir önceki mesajın son cümlesine cevap:
Yeni bir gelişme yok, birkaç hafta önce söylenenler hala geçerli.
6 şubatta banka açılacakmış. Kart için ise ısrarla belirli bir takvim vermiyorlar.
Defalarca soruluyor, ve uzun uzun paragraflarla cevap veriyorlar, gerek Charles abimiz gerekse David amcamız emme velakin net bir bilgi yok.
Bekliyoruz.

ikose

Arkadaşlar Yok Artık   (prt) nolur  (prt) yeter  :X , gece gece varmı bir şey diye geldim 4 sayfa  (gyk) in dibine kadar inmişsiniz   :DD
hanginize BAN hanginize %... uyarı vereceğimi şaşırdım.  :DD
hangi birinize mesajla uyarsam bilemedim  :m

6il9in