TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

tarıker

Ne değişiklik yapıyorlar acaba +1

zyaseven

Tm açıldı paraları da ayırmışlar.

tarıker

Şimdi para çekimlerimiz, 2-3 güne gelir heralde,üyelerin para talebini azaltmak için yapıldı galiba.Şuan 1.86 dolar fondan gelen para, iyi bişey yapmaya çalıştılar galiba, üstadlar nedersiniz.

Karaelmas007

Geçen Hafta İngilizce Uzun Ticket Atmıştım 5 dolar miktarında parayı istemiştim paypal üzerinden payzada vermiyordu .. Galiba Paraları Göndericekler "Pending" Diyor  ($$) (dns)

utkuberk

bendede pending diyor paypala gelirmiki gelirse ilk aldığım  ($$) ($$) ödeme olacak hadi hayırlısı

zyaseven

Paypaldan iade almak için başvurumuzu hangi kategoride yapacağız şimdi.Prosedürler nasıl işliyor bilgi paylaşabilirmisiniz

ElisaMcCline

Yeni durum konusunu test etmek için, 10$ lık bir deneme çekimi yapıldı.

Yine ANINDA ÖDEME :) :y

TrafficMonsoon 27 nolu ödeme: 10$ (ok) :)

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/trafficmonsoon-odemeleri/msg358159/#msg358159

bycasper

TMS eski haline mi dönüyor yoksa @ElisaMcCline hocam... Bu arada Hayırlı olsun hocam :)

ElisaMcCline

Paypal dan para gelmeden, eski yükümlülüklerini de yerine getiremiyordu site.
Dolayısıyla, büyük oranda paypal ile alınmış ve işlemeye devam eden, gelir üreten paketleri ve egelirlerini dondurdu site.
Paypal bana ödediğinde, bende bunları açar, işletir ve öderim dedi.

Bir anlamda sıfırdan başlamış gibi olduk. Yeni yatırımlar, yeni paketler, yeni gelirlerle alınan ödemeler.

Eski haline dönüyor mu ? Sadece ümit ediyoruz :)

İçeride önceden birikmiş miktarları alamıyoruz maalesef. Yeni para yatırımı olmadan da gelir üretemiyoruz.
Sıfırdan başlayanlar para kazanabiliyor ve para çekebiliyor.
Eski yatırımlar ise Paypal ı bekliyor :)