TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

az kaldı yolu daralıyor bizde onun hakkında cokşey diyecez  :D

ibrhmsny

SEC in ilk duruşması 23 eylülde Utah ta yapılacakmış.
Charles Scoville üyelerinden, tanıklık yapmalarını istedi.
En azından şuan elimizde kesinleşmiş tek bilgi bu.
23 eylülde bir duruşma var.
Gerisi yorum ve ihtimaller.
23 eylüle kadar bekliyoruz, sonrasında ne olacak o günden sonra belli olacak.

zyaseven

*Arkadaşlar sabır olsa çatlar herhalde Milletin 6 ay beklediği yetmediği gibi 2 ayda mahkeme süresi üstüne ekle buda yetmedi dava ertelenmiş 1 kasım'a
*Eminim ondanda hemen sonuç çıkmayacak
*Bunlar danışıklı dövüşmü yapıyor
Charlesin üstünemi oynuyorlar yoksam oda bunun içindemi emin olun hertürlü senrayo akla gelmeye başladı
Charles kendi face sayfasında müslümanları övücü islam dininin peygamberini övücü açıklmalar yaptı geçen gün
Aklıma 2 tür senaryo geldi .1.si Bu adamın müslüman olmasını hazmedemeyen siyonistlerin elinde olduğu küresel sermaye
Tm yi bitirmek için yine elelrinde olan Paypalı kullandılar haliyle hızla büyüyen ve üye ve yatırm alan charlesin şirketini devirmek istediler.çünküğ adam şehadet getirip
müslüman olmuş ve iştirak sahiplerinede de güzel paralar kazandırmaya başlamıştı bu şekilde büyümesi onları rahatsız etti ve Sec'ide dahil ettiler
daha ağaç yaşken kökleri kuvvetsizken devirmek istediler.Bu 1. seneryo
2.ci seneryo ise Charleste bu işin içindeydi başından beri milleti soyup soğana çevirdikten sonra ki sürecide biliyordu.
Aylardır kendi sitesinden müslümanlıkla alaklaı pek birşey paylaşmadı fakat dava yaklaşırken bu açıklamaları yaptı ve davada haksız sonuçlandığı farzedilirse,Mesaj şuydu
bakın adama müslüman oldu ama milleti nasılda aldattı demekki müslümanlık dürüstlüğü netice vermiyor.Gider ayak karalama yapalım misali

Ben 1.senaryoya hala yakınım ve öyle olmasını umud ediyorum Ya sen?   :) :) :) :)

cocoextra

@zyaseven  hocam  sadece  müslümanlık  kısmına  deyinmek  istiyorum ,   facede  bu tarz işlerle uğraşanlar , liderler , site sahipleri , networkerlar , adminler vs. müslüman  olsun yada  olmasın böyle kutsal günlerde sürekli müslümanlık adına  güzel paylaşımlar  yapıyorlar..
Diğer seçenekler  hakkında  yorum yapamayacağım  çünkü herkes  birşeyler söylüyor  (spk)

zyaseven

Alıntı yapılan: cocoextra - 15 Eylül 2016, 17:03:36
@zyaseven  hocam  sadece  müslümanlık  kısmına  deyinmek  istiyorum ,   facede  bu tarz işlerle uğraşanlar , liderler , site sahipleri , networkerlar , adminler vs. müslüman  olsun yada  olmasın böyle kutsal günlerde sürekli müslümanlık adına  güzel paylaşımlar  yapıyorlar..
Diğer seçenekler  hakkında  yorum yapamayacağım  çünkü herkes  birşeyler söylüyor  (spk)
O açıklamayı şundan dolayı yaptı m zaten 1.ci senaryoya aklım daha fazla yatıyor.Şimdi Charles paypal olayından sonra banka kartı çıkarmayı kafasına koymuştu
Tmnin bir kartı olursa bu hem tm için hemde üyeler için rahatlatıcı para çekme yatırma i açısından alternatif  unsur olacaktı.Banka kartı çıkarma k istediğinde ise
bazı siyonist para babalarından kendisine teklif geldiği fakat charlsein bunu reddedip dubaide  bir banka ile anlaçmaya kalkışması olayı bundan6 ay önce dillendirilmişti
bende bunu bir duyum olarak işitmiştim.bunlarda aklıma gelince Tm üzerine oynanması olağan senaryo kafama daha çok yatmaya başladı.Yoksa burda bahsetmek sitediğim müslüman hristiyanlık yahudilik vs değil.siyonizm ve küresel güç apayrı bunların dini yok heleki müslümalığa düşmanlıkları alenidir.Hem onlar islam ülkelerini nede türki memleketlerin güçlenmesini asla arzu etmeyip daha güçlenmeden gücü kesmek sitiyorlar.Aselsan mühendisleri olayı sadce küçük bir örneği

zyaseven

Sanırım avukat değişikliğine gitmiş charles buda mahkemenin uzamasına sebep oldu
Fakat şöyle br durum varki milleti amerikadaki mahkemeye katılmak için organize ettiler
hiçbir bilgi vermeden son anda avukatdeğişikliği olunca rezervasyon yapanlar vs madur oldu
bu yönden eleştiri alıyorlar diğer tarfatanda bağış almaya çalışıyorlar.buda ayrı bir
eleştri konusu yapılıyor.iddia ise saklı başka offshore banka hesapları içinde milyonlarca dolar ve 2 adet araç kaydı
olduğu iddia ediliyor.

tarıker

Arkadaşlar trafficmonsoon hakkında yeni gelişme yok heralde. Tm nin Lehman brothers inc adlı bi yatırım bankasına devri söz konusuymuş galiba. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar araştırıp bilgi verirse sevinirim.

zyaseven

Son 1 hafta dananın kuyruğu kopacak mı? Yoğsam  sünecekmi belli olacak  ???

tarıker

Bu mahkemenin tm nin lehine bitmesi dünyanın sonunun gelmesi demek. Hiç ümidim kalmadı. (sinir)

zyaseven

Alıntı yapılan: tarıker - 25 Ekim 2016, 00:13:51
Bu mahkemenin tm nin lehine bitmesi dünyanın sonunun gelmesi demek. Hiç ümidim kalmadı. (sinir)

Gelin Ata binmiş Ya Nasip demiş.Bizimkide o hikayeye döndü ninja