TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Reklam paketi almadım, ama günde 10 reklam izlediğinizde 10 cent veriyor ve zahmet gerektirmiyor. Denenebilecek sitelerden biri olarak görüyorum.

recep1852

Ben bir türlü ödeme isteyemedim nasıl isteyeceğim bi yardım etseniz :)  İsterken PIN istiyor onuda nasıl ayarlıyoruz onuda bilmiyorum :D

nebu

Email adresine şifreleri isteyip sonra gireceksin gibi görünüyor. Basit yahu, hemen halledersin  :)

recep1852

İstedim biraz yollamadı bende ticket attım pinimi öğrenmek için :D

illisionist

Alıntı yapılan: recep1852 - 02 Şubat 2015, 09:01:53
Ben bir türlü ödeme isteyemedim nasıl isteyeceğim bi yardım etseniz :)  İsterken PIN istiyor onuda nasıl ayarlıyoruz onuda bilmiyorum :D

ben siteye üye olurken pin yazmamı istemişti, sanırsam onu istiyordur, muhakkak sizde bir pin oluşturmuşsunuzdur!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

recep1852

Oluşturdum ama tam hatırlayamıyorum

ElisaMcCline

Gelen maillerinizi kontrol edin. Parolayı da mailde gönderiyor.
PIN de olabilir o mail içeriğinde ;)

recep1852

Hocam çok istedim ancak göndermedi gitti :D Sonu hotmail.com olduğu için mi anlamadım . Değiştireyim diycem ondada PIN istiyor yine :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: recep1852 - 02 Şubat 2015, 20:06:44
Hocam çok istedim ancak göndermedi gitti :D Sonu hotmail.com olduğu için mi anlamadım . Değiştireyim diycem ondada PIN istiyor yine :)

Siteyi çok iyi hatırlamıyorum, aktif değilim. Ticket sistemi vardır mutlaka, iletişime geçebilirsin.
Maillerinin gelmediğini, manuel de olsa tekrar gönderilmesini isteyebilirsin.

Neden vazgeçmezsiniz ki şu hotmailden, gül gibi gmail varken :)
Sonunda forumda engelleyeceğim hotmaili, herkes mecburen gdip gmail alacak :D
Başında biraz küfür eder muhtemelen herkes ama, eminiim sonrasında çok dua alırım :)

Nereden başlasanız kârdır. hotmail ile her yeni bir siteye üyelikte, çözümden 1 adım daha uzaklaşıyorsunuz.

İlk fırsatta bir gmail edinip, Paypal da dahil heryere ekleyin, değiştirebileceğiniz sitelerde de değiştirin. ;)
Bundan sonra da gmailinizi ana mail olarak kullanın.
Herkese tavsiyedir :)

recep1852

Gmail hesabım varda hep Hotmail'e giriyorum alışkanlık gibi olmuş :)

Mesaj attım İngilizcemde çok yok napcam bilemedim :D

Bana bir support mesajı hazırlayabilir misiniz ?