TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Şubat 2015, 02:03:26
Şunu kullansanız aslında daha rahat edersiniz,Sizler chromcusunuz :P
http://www.gelirkapisi.com/faydali-program-ve-eklentiler/flashcontrol-chrome/

+1

Bu arada Chrome > FireFox

[spoiler][/spoiler]

enderege

Alıntı yapılan: barahir - 08 Şubat 2015, 01:45:19

Unutmadan:

[spoiler]"Bu insanların hiçbirisi.." diye başlayan abi :([/spoiler]

Hiç birisi para yatırmadan... 500 dolar gibi küçük paralarla... diye cevam etmiyor mu? Bu konuşmada bu tip 3 tane kendi kendini yalanlama cümlesi var bu şekilde.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Müsait değilim akşama gereken cevabı veririm mod alanında şimdilik chrome >firefox diyenler için vahhh vahhh deyip gülüp geçiyorum :p

senss17

pin yerine şifreyi resetledim. fakat reset emaili gelmiyor. supporta yazdım cevapta yok. önerisi olan

ikose

Alıntı yapılan: senss17 - 09 Şubat 2015, 00:49:42
pin yerine şifreyi resetledim. fakat reset emaili gelmiyor. supporta yazdım cevapta yok. önerisi olan
İlk 4 sayfayı okuman, aynı sorunu başka arkadaşta yaşadı :)
geçmiş olsun :(

senss17

araştırdım hotmailde sıkıntı var. yollamıyorlar gmail ile denedim şak diye oldu. bilginize

ikose

Alıntı yapılan: senss17 - 09 Şubat 2015, 01:11:46
araştırdım hotmailde sıkıntı var. yollamıyorlar gmail ile denedim şak diye oldu. bilginize
Süpersin okumuşsun, geçmiş olsun :)

senss17

Ama şimde de söyle bir sorunum var. adamlar şifremi aynı yaptılar ikincil şifremi hatırlamıyorum. yazdım yeniden cevap vermiyorlar. ne yapmalıyım tavsiyesi olan ?

recep1852

Alıntı yapılan: senss17 - 09 Şubat 2015, 17:28:59
Ama şimde de söyle bir sorunum var. adamlar şifremi aynı yaptılar ikincil şifremi hatırlamıyorum. yazdım yeniden cevap vermiyorlar. ne yapmalıyım tavsiyesi olan ?

Hesabın gmail ile açtıysan sıfırla hotmail ile açtıysan ticket at ama aynı sorun bende vardı yeni hesap aççtım malesef  :S

ero

bugun ilk odememi istedim aninda geldi