TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoEroin

Transcode Pin yanlış diyor ödemeyi yollamıyor çok kurcaladım resend felan dedim maile onuda atmadı.
:D
Mailden üye olduğum zamandaki yazıyor onuda denedim oda olmadı, bu 2$ üstüne bir bardak soğuk su içeceğim herhalde.
:)

ikose

İlk denemede benimde kabul etmedi. dün yapmaya çalıştım..
3-4 denemede emin olduğum halde anca kabul etti ama payzaya kabul ettirebildim
oda dünden beri Pending  ???

hakanatik01

Coulers79

24 saatlik sayaç sıfırlanıp TimeOut olduktan sonra tekrar başlatsak kaybımız ne olur? Kazanılan krediler ile işe yarar refler geldi mi?
Geldiyse eğer hangi sitelerin linklerini eklediniz? ninja Burada 50'ye 55 veren share'ler için geri dönüş süresi nedir, 1 ay falan mı?

aydyar13

50 ye 55 çok saçma hocam ya kesintiyle 52 yatırıp 53 çekiyosun gibi bişey :D

kilicaslan3873

ref edinmeye çalışınn arkadaşlar bildiğim kadarıyla refdenyüzde yüz kazancı veren başka site yok
100 tane refiniz olsa kafadan 1 dolar  :D

Coulers79

Neobux'a bile reklam verdim tık yok, (zopa) PTC bitirdi beni. :m

mepay

Alıntı yapılan: Coulers79 - 02 Nisan 2015, 19:04:02
Neobux'a bile reklam verdim tık yok, (zopa) PTC bitirdi beni. :m

neobux a Verdiğiniz reklam günlük mu acaba ? Öyleyse şayet referans çıkmamasına şaşırdım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6arti9

bana sabah 8:30 gibi bakıyorum 6x 0,01 reklam gelmis oluyor gün icinde falanda gelmiyor.

siz ne zaman görüyor tıklıorsunuz reklamları
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

hakanatik01

Alıntı yapılan: 6arti9 - 03 Nisan 2015, 09:38:31
bana sabah 8:30 gibi bakıyorum 6x 0,01 reklam gelmis oluyor gün icinde falanda gelmiyor.

siz ne zaman görüyor tıklıorsunuz reklamları
Sürekli kontrol etmekte fayda var Reklamlar çok uzun süre kalmıyor çabukl tükeniyor bende şu anda +6 var mesela dün saat 4'te  +7 gelmişti ben gece 1-1,5 gibi tıklıyorum.0,02 geliyor mesela onları hiç yakalayamıyorum var birşey :D izletiyor 60sn sonra reklam bitti diyor :) Geçen ödme almıştım 3 günde 0,50 olmuş şu anda iyi yakalamışım :)