TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

bana 4-5 tane gelmis simdi tıklıyorum temiz
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Coulers79

Adpageviews ile bu sitenin bir alakası olabilir mi? ::) Paypal'dan bakmadım ama maildeki ödemelerin şekli benzer.

hakanatik01

Düzelmiş olabilir 5tane gelmiş tıklamada sorun yok.

aydyar13

Ödeme işlemciyi değiştirmenin bir yolu var mıdır bende Solid Trus Pay görünüyor.

By_ArTiZ

kaç gündür ugraşıyorum üye olabilmek için ama her deneyişimde trafficmonsoon su uyarıyı veriyor username kısmında
It seems you are behind Proxy or using VPN.
bilgisayar daha dün format atıldı ama hala bu uyarıyı veriyor anlamadım gitti yardım edin lütfen bu nedir ya

ikose

Bilinen şu
1- gmail olmadan üyelik neredeyse imkansız.
2-Proxy kullananlar üye olamıyor..
3-dsmart netini kullananlar üye olmayı başarsalar bile onuda proxy gibi algılayıp ertesi gün banlıyor..

aydyar13

Alıntı yapılan: By_ArTiZ - 12 Nisan 2015, 16:05:55
kaç gündür ugraşıyorum üye olabilmek için ama her deneyişimde trafficmonsoon su uyarıyı veriyor username kısmında
It seems you are behind Proxy or using VPN.
bilgisayar daha dün format atıldı ama hala bu uyarıyı veriyor anlamadım gitti yardım edin lütfen bu nedir ya

Internet Explorer ile dene :D

ivedidahi

para çekemiyorum kayıt olurken eklediğim payza hesabı görünmüyor çekim yapamıyorum nasıl ekleneceğinide bulamadım yardım lütfen. hesap tanımlamamı istiyor.

processor

Solda üstte Edit Profile kısmından görebilirsin ama  pasif ise ticket atman lazım. Ben de Payzadan çekemiyordum hata veriyordu. Ticket attım çözdüler paramı çektim...

marslandas

arkadaşlar traffic monsoon sitesinde 2,40 dolra ulaştım. parayı çekmeyi düşünüyorum. fakat para çekme butonu nu bulamadım. bana yardımcı olursanız sevinirim.
    herkese bol kazançlar.........