TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Alıntı yapılan: By_ArTiZ - 24 Nisan 2015, 18:55:23
trafficmonsoon sitesine üye olamadım ne kadar farklı şeyler denesemde yinede vpn yada proxy algılaması yapıyo üyeligimi yapabilecek biri varmı var varsa mesaj atabilirmisiniz kendi refiniz üzerinden üyelik yapabilirseniz mesela günlük reklam tıklaması yaparım ben lütfen yardımcı olurmusunuz

Başka birisi sizin adınıza üye olsa bile giriş yaparken gene aynı hatayı alır giriş yapamazsınız. VPN programı kuruluysa kaldırın PC den. Ya da browser ayarlarıyla alakalıdır. Benimde başıma geldi sadece Internet Explorer ile giriş yapabiliyordum.  Geçenlerde format atmak zorunda kaldım düzeldi şuan tüm browserlardan giriyorum.

Dio

Alıntı yapılan: By_ArTiZ - 24 Nisan 2015, 18:55:23
trafficmonsoon sitesine üye olamadım ne kadar farklı şeyler denesemde yinede vpn yada proxy algılaması yapıyo üyeligimi yapabilecek biri varmı var varsa mesaj atabilirmisiniz kendi refiniz üzerinden üyelik yapabilirseniz mesela günlük reklam tıklaması yaparım ben lütfen yardımcı olurmusunuz
muhtemelen opera kullanıyosundur. Operadan login yapmayı denerken vpn proxy kullanıyorsun gibi bi uyarı veriyor bana da. Sana ref linkimi pm ile gönderiyim firefox yada chrome kullanarak üye ol bide :) hiç refim yok bu arada :D

hakanatik01

Firfoxcuyum ama TM en iyi IE'de çalışıyor onuda deneyebilirsiniz :)

nicotine

Son 1 haftadır TM de sorun var sanırım bazı üyeliklere reklam yolluyor bazılarına yollanıyor garip bir durum cozemedim gittti

Dio

Alıntı yapılan: nicotine - 25 Nisan 2015, 00:55:54
Son 1 haftadır TM de sorun var sanırım bazı üyeliklere reklam yolluyor bazılarına yollanıyor garip bir durum cozemedim gittti
bana günde 0.01 den 8-9 tane geliyor

aydyar13

Bende günde tek postaya yetişebiliyorum. Kendi tıklarınla günlük kazancı en yüksek site.

nicotine

Alıntı yapılan: Dio - 25 Nisan 2015, 00:58:49
bana günde 0.01 den 8-9 tane geliyor

Bende alıyorum ama benim arkadaşa 1 haftadir ne gelen var ne giden ticket attık sürekli kontrol edin diyor. Baktık olmuyor gidip başka bir yerden yeni üyelik açtı onada gelmiyor. Anlamsız bir uygulama var ama anlamadim. Sadece 1 kişide olsa tmm diyeceğim ama  5 10 kişide olunca insan şaşırıyor.

6arti9

ödeme istedim  2,48$ tam bir ay olmuş
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

6arti9

bugun bana ilk defa 10*0,01 geldi genelde 6,7,8 geliyordu
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

6arti9

Alıntı yapılan: 6arti9 - 25 Nisan 2015, 10:21:01
ödeme istedim  2,48$ tam bir ay olmuş

($$) 2,43$ paypal ödeme yaptı  ($$)