TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kilicaslan3873

malatya detay çoğu kişide böyle yazı çıkıyor haftaya düzelmesi bekleniyor bekliycez bakalım inş düzelir

malatyadetay

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 02 Mayıs 2015, 00:00:35
malatya detay çoğu kişide böyle yazı çıkıyor haftaya düzelmesi bekleniyor bekliycez bakalım inş düzelir
inşallah düzelir...siteye daha yeni yeni ağırlık vermiştim..

ElisaMcCline

Hala soranlar var, forum dışından soranları da foruma yönlendiriyorum.

Lütfen üşenmeyin de okuyun arkadaşlar:
http://www.gelirkapisi.com/hyip/trafficmosoon/msg267000/#msg267000

hakanatik01

Bende sorayım ne bu ? :D özel olarak sorayım anlamadım neyin linki kocaman açılışa da eklenmiş zaten özel olarak ilginizi esirgemeyin benden ,aklıma takılan çok güzel sorular var açıklama güzel okumadım ama güzel :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Mayıs 2015, 17:16:01
Bende sorayım ne bu ? :D özel olarak sorayım anlamadım neyin linki kocaman açılışa da eklenmiş zaten özel olarak ilginizi esirgemeyin benden ,aklıma takılan çok güzel sorular var açıklama güzel okumadım ama güzel :D

Heh işte bak ne güzel, herşey çok güzel :D

Trafficmonsoon ile ilgilenen herkesin şu anda sadece ve sadece tek bir derdi var, Cashlinkler (reklamlar) neden yok :)
Cevabı da o yazıda :)

Siteyle ilgili başka bir soru varsa, seve seve cevaplarım :)

hakanatik01

Evet yazı çok güzel ama anlamıyoz özel ilginizi bekliyoz :D Cashlinkler neden yok cevabı orada varda kimbilir nerde kim okuyacak şimdi  çok uzun :P kısa ve öz nedir yokmu bir oluru yapsanız bi güzellik bize :D cashlink yok? neden? "ne bileyim ben" gibi kısa ve öz :D 

Siteyle ilgili aklımda soru çok en basiti neden adı trafficmansion ? Ne alaka yani traffic=trafik mansion=konak hiçbir anlamı yok böyle site olmaz digadz candır (gyk) :D Sorularımız artarak devam edicektir...

ElisaMcCline

Geyiğin gelmiş galiba :D Kovala gitsin :D

Sabah kızımla okuma konusunda yeterince uğraştım Hakan, bitsin bu işkence :D
Yeni nesilin olkumamak gayretine dur diyorum ve git oku diyorum :) Sen kısalt yaz bari de herkes kısasını okusun :P

mansion değil zaten, monsoon :) Mevsime özel bir rüzgar oluyor kendileri :) Trafik rüzgarı/fırtınası falan gibi çevirebilirsin :)

Daha fazlası için adminin mail adresini verebilirim :D Onunla tartışırsınız gerekçelerini :P :D

hakanatik01

Kısasını yazarım tabiki o kadar uzuna gerek yok ama sru neydi ki ? :D
soru neden yoksa ben yazdım kısa ve öz "ne bileyim ben " :D Yeni nesil okuyor beya forumdaki ehyteyarlar size PM atıyordur :P Öyle deilmi yeninesil??  :m

ElisaMcCline

Adminden yeni açıklama var:

Londra ve Mancherste ad geçen toplantılar kısaca olumlu diye geçiştirelim :)

Eklenecek yeni sunucu eline ulaşmış ve kurulum kısmı tamamlanmış.
Şu anda programcısının 2 sunucuyu birlikte çalışabilecek hale getirmesi bekleniyormuş.

Cashlinkler, başlayan haftanın ilk günlerinde aktif olacakmış.

Bilginize.

kazims

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Mayıs 2015, 17:44:08
Adminden yeni açıklama var:

Londra ve Mancherste ad geçen toplantılar kısaca olumlu diye geçiştirelim :)

Eklenecek yeni sunucu eline ulaşmış ve kurulum kısmı tamamlanmış.
Şu anda programcısının 2 sunucuyu birlikte çalışabilecek hale getirmesi bekleniyormuş.

Cashlinkler, başlayan haftanın ilk günlerinde aktif olacakmış.

Bilginize.

biz ne olacağız double account yazdılar giriş yapamıyoruz. tek accout var bende.