TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Dün, gece ve sabahki resetlerde (arada fazladan yine bir sürü reklam çıkabiliyor) hiç fena değildi reklam adetleri.
Bunlar biriken reklamlar değilse, bayağı bir toparlamış diyebiliriz :)

Sabah gelen resetten ortalama 1 saat kadar sonra bakabildim, durum böyleydi:

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/tms_ads18-5_zpsruc3uppq.png[/img]

fzthkurmaz

her zamanki şifremle giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmam gerekli şifremi unuttum dedim ama mail adresime şifre yenileme maili gelmedi ..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 18 Mayıs 2015, 10:15:45
her zamanki şifremle giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmam gerekli şifremi unuttum dedim ama mail adresime şifre yenileme maili gelmedi ..

Zaman zaman olabiliyor. Biraz bekleyip tekrar denemenizde fayda var.

silver

Bazen reklamlara tıklayınca da çıkıyor. Garip bir site :D

suskun

Alıntı yapılan: silver - 18 Mayıs 2015, 23:26:14
Bazen reklamlara tıklayınca da çıkıyor. Garip bir site :D
Kesinlikle katılıyorum :D gerçekten çok garip bi site :D

sumercan

Onay kodu gözükmüyor...

6arti9

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Mayıs 2015, 09:14:41
Dün, gece ve sabahki resetlerde (arada fazladan yine bir sürü reklam çıkabiliyor) hiç fena değildi reklam adetleri.
Bunlar biriken reklamlar değilse, bayağı bir toparlamış diyebiliriz :)

Sabah gelen resetten ortalama 1 saat kadar sonra bakabildim, durum böyleydi:

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/tms_ads18-5_zpsruc3uppq.png[/img]

fix 2-3 gündür banada aynı geliyor 7yada8 *0,01 1*0,005 11*0,001
yanlız yeşilleri aldım digerleri tıklamadan kayboldu nasıl işse sonraki yarım saatte mavi ve pembelerin yarısı geldi geri
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

silver

Diyorum ya garip bir site diye. Bende çok şaşırıyorum. Bazen reklama tıklıyorum kodu giriyorum yanlış diyor. Sonra sayfayı yeniliyorum reklamlar gidiyor sonra tekrar geliyor. Öyle böyle derken 5 dk sürmesi gereken reklamlar 15-20 dakikada ancak bitiyor :))

osibios

Reklamlar hergün seri olarak gelmeye devam ediyor :)

Doğrulama kodu yanlış uyarısı alanlar olabilir

Resimi sağ tıkla yeni sekmede aç, orada yazanı girerseniz kabul oluyor :)

Bol kazançlar

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: silver - 19 Mayıs 2015, 15:45:24
Diyorum ya garip bir site diye. Bende çok şaşırıyorum. Bazen reklama tıklıyorum kodu giriyorum yanlış diyor. Sonra sayfayı yeniliyorum reklamlar gidiyor sonra tekrar geliyor. Öyle böyle derken 5 dk sürmesi gereken reklamlar 15-20 dakikada ancak bitiyor :))
öyle yapma komple çıkış yap tekrar login ol düzelme oluyoo,ortam yıkılıyooo, :D :DD