TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 24 Mayıs 2015, 14:12:57
Amacım siteyi kötülemek değil yorumlarınızdan sanki öyle birşey yapıyormuşum gibi anlaşılıyor. Ben sadece mevcut durumu belirtmek istedim ;) Sayfalarından sadece olumlu yorumlar yapılmak mecburiyeti varsa yorumlarımı değiştirebilirim. Ama hep iyi taraflarından bahsedersek ne bir ilerleme kaydedilir ne de gerçeklerden bahsedilmiş olur. Hepsinin sonuna kendi fikrim veya düşüncem diye belirtmeye çalışıyorum elimden geldiğimce ki kişiler durumu görsün ama benim fikrim olduğunu bilsinler diye.  Malum olay birkaç sitede meydana gelmişti aynı olay 60 sn lik reklamlara yapılıyordu o site tabi şimdilerde yok belki hatırlıyorsunuzdur ;) Tekrar belirtiyorum bu benim düşüncem. Elbette kazancı diğer ptclere göre çok çok daha iyi ama bunun yanında da bu tür sorunlar var. Siteyi asla kötülemiyorum sadece olan durumu belirttim. Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim ve inşallah bu sorunlar çözülür ve site hakettiği konuma yükselir ;) Hayırlı kazançlar.

Neden öyle bir sonuç çıktı çok anlamadım aslında :)
Kullanıcıların yaptıklarının siteye maledilmesi bana çok doğru gelmediği için açıklama getirdim sadece.

Sitede hala çözülmemiş sorunlar olduğunu da sürekli yazıyoruz. Admin de bilgi veriyor. Hala çözdük de demedi. Hala yavaşlık ve logoutlar olmaya devam edebiliyor.
(örneğin ben bugün hiç logout yaşamadım, sistem logout yerine beni login reklamına atıyor. sanırım birşeyler daha yapılmaya devam ediliyor)

Tabi ki hoşumuza gitmeyenleri de yazıyoruz, siz de yazın, ama doğru bulmadığımıza cevap vermeyelim ya da düzeltmeyelim mi o zaman ? :)
Aynı mantıkla bunu da yapmamız gerekiyor.

Konuya şöyle bir bakarsanız, hepinizden daha çok benim olumsuz yazımın olduğunu da görürsünüz.
Düzelirse de düzeltmiştir onu yazarım.

Admini hakkında yazdıklarım da cabası ;)
http://www.gelirkapisi.com/hyip/trafficmosoon/msg272343/#msg272343

silver

Sanırım ortada karmaşık bir durum oluştu :D İyice karışmadan şöyle söyleyelim o zaman :) Site gayet iyi sorunlar düzelirse çok daha iyi olacaktır. Her şey bizlerin daha iyi kazançlar sağlanması için söyleniyor tabiki de ;)

silver

Bugün çok daha az sorunla karşılaştım ve daha önceki günlere göre gayet rahat tıkladım ve tıklamaya devam ediyorum. Admin yazılarımı okumuş sanırım :)) Şaka bir yana site gelişme kaydediyor gibi görünüyor ;)

osibios

Bir sorun çözülüyor başka sorunlar çıkıyor @ElisaMcCline hocam

hatalı doğrulama diyor, 10-15 dakika reklamlar kayboluyor kısır bir döngü var ortada
saat 4 oldu daha 1 reklam doğru oldu :)

Sörf yaparken yanlış doğrulama dediği zaman ceza olarak 10 sn. reklam izlettiriyor :DD

kilicaslan3873

osibios doğrulama rakamının üstüne geel  sağ tıkla yeni pencerede açılan yeni rakamı gir  ben bugün hep öyle tıkladım sörf tıklamalarında sorun yok tu

silver

Alıntı yapılan: osibios - 25 Mayıs 2015, 16:25:51
Bir sorun çözülüyor başka sorunlar çıkıyor @ElisaMcCline hocam

hatalı doğrulama diyor, 10-15 dakika reklamlar kayboluyor kısır bir döngü var ortada
saat 4 oldu daha 1 reklam doğru oldu :)

Sörf yaparken yanlış doğrulama dediği zaman ceza olarak 10 sn. reklam izlettiriyor :DD

Evet o kısımlar tam bir eziyet olabiliyor ama bugün diğer günlere nazaran daha az yaşadım bu olayları. Hayırlısı bakalım.

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 25 Mayıs 2015, 17:43:38
osibios doğrulama rakamının üstüne geel  sağ tıkla yeni pencerede açılan yeni rakamı gir  ben bugün hep öyle tıkladım sörf tıklamalarında sorun yok tu

Zaten bunu @osibios söylemişti yukarıda :D Yani muhtemelen kendisi de böyle yapıyordur @kilicaslan3873 ;)

ElisaMcCline

Yaa arkadaşlar, bilmiyorum ama farklı sitelere mi tıklıyoruz :D

Bende bugün tek bir falso olmadı :)
Evet 10sn lik login reklamına tekrar döndürdü birkaç kez ama yanlış doğrulama vs değil, site yavaşlayınca logine atıyor gbi hareket edip login reklamından geri geliyor bende :)

Şu browserlarınızın cache ve cookielerinizi bir temizleseniz diyorum,
Hatta gerekiyorsa arada gün içinde de temizleyim bakalım farkı olacak mı ? :)

Bir de DNS lerinizi google ya da Comodo DNS yapmayı deneyebilirsiniz. Birden fazla sunucu olunca DNS çözümlemesindeki sorunlar ya dda DNS çözümlemesi hizmetini aldığınız yerin yavaş çözümlemesi sonucu yaşanan sorunlar gibi geliyor.
Şu reklam kaybolmaları bununla ilgili gibi sanki ve bende olmuyor. Belki yoğun zamanlarda çok kullanmıyorum, o yüzden de olabilir :)

Az önce yeni bir paket daha aldık bakalım :P Vatana millete hayırlı olsun :D
25 May 2015 15:31    $0.0000000000

silver

Temizleniyor @ElisaMcCline :) Ama yinede oluyor neyse önemli değil. Bu arada çok hızlı yazdınız galiba
Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Mayıs 2015, 18:36:52
Yaa arkadaşlar, bilmiyorum ama atrı sitelere mi tıklıyoruz :D
atrı site nedir?? Yani anlamlı bir kelime oluşturmaya çalıştım ama olmadı.

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Mayıs 2015, 18:36:52

Az önce yeni bir paket daha aldık bakalım :P Vatana millete hayırlı olsun :D
25 May 2015 15:31    $0.0000000000

Yeni paketiniz hayırlı olsun bu arada :)

suskun

Alıntı yapılan: silver - 25 Mayıs 2015, 19:01:41
atrı site nedir?? Yani anlamlı bir kelime oluşturmaya çalıştım ama olmadı.
Farklı site demek istemiş sanırım. Yani tüm cümleyi alırsak farklı sitelere mi tıklıyoruz acabaki sizde sıkıntı oluyorda bende olmuyor demek istemiş olsa gerek.

Bu arada o reklam kaybolma olayı bende de oldu sonradan düzeldi bir kaç giriş çıkış yaptıktan sonra önbellek temizliği  yapıyorum ve farklı tarayıcıda da denedim sonuç aynı ama tabiz önceki günlere nazaren site baya düzelmiş durumda. İnşallah en yakın zamanda tamamen düzelir.

silver

İnşallah, beklentimiz o yönde :)