TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

Alıntı yapılan: messli - 01 Haziran 2015, 17:02:40
bu ne dandik site ya :D bari süresi doldu de başta girme :D sayiyo sayiyo kodu giriyosun hopp artik reklam yok :D sinir eder bu site adami şimdiye kadar 0.06 $ gitti :D az kaldi admini cilalayip cikicam :D :D

bazen 5-6 adet birden cıkıyor birine tıklıyor şansınız varsa alıyorsunuz tekrar döndügünüzde sayfa temiz oluyor.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

silver

Tanımlanan görüntüleme miktarı az olunca hızlı bitiyor tabi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messli - 01 Haziran 2015, 12:45:42
ElisaMcCline   +1   refinizden üye oldum :) yanliz cod gelmedi hala :D

Teşekkürler messli :)

Şimdi yeni olduğun için hepsine atlıyorsun tabii ki , zamanla her reklama atlamazssın, sorun da olmaz :)
Hele bir de 03:00 - 07:10 arasında bir reset daha var, onu da yakalayacak durumdaysanız,  ortalama 0,20$+ oluyor zaten, , gün içinde başka reklam aramayabilirsiniz bile :)
2 reseti de yakalayıp, gün içinde de aktif olan kişilerden, günde 0,35 eri görenler var :) Sadece tıklama için çok uçuk bir rakam :)

Bol kazançlar :)

silver

Aman nazar değmesin de :D

nicotine

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Haziran 2015, 23:04:48
Teşekkürler messli :)

Şimdi yeni olduğun için hepsine atlıyorsun tabii ki , zamanla her reklama atlamazssın, sorun da olmaz :)
Hele bir de 03:00 - 07:10 arasında bir reset daha var, onu da yakalayacak durumdaysanız,  ortalama 0,20$+ oluyor zaten, , gün içinde başka reklam aramayabilirsiniz bile :)
2 reseti de yakalayıp, gün içinde de aktif olan kişilerden, günde 0,35 eri görenler var :) Sadece tıklama için çok uçuk bir rakam :)

Bol kazançlar :)

Şekil A : ( Ben :D) Saat 3 tıklarım saat 7:15 tıklarım gün içinde arada da yakalarım. 0.29 u gordugum gun olmuştur. Hatta bir ara site kafayı yemişti. 0.40 ı bile gördüğümü söyleyebilirim. zamanınız ile alakalı 3 ila 7 arasında tıklama imkanınız varsa tadından yenmiyor :) Elisa hocam ayrıca yine teşekkürler :)

6arti9

Alıntı yapılan: nicotine - 02 Haziran 2015, 01:53:59
zamanınız ile alakalı 3 ila 7 arasında tıklama imkanınız varsa tadından yenmiyor :)

bugün ben 6:50 de tıkladım ilk kez denemek icin 8:50 gibi gene tıkladım. perfect  (dns)
>> 6arti9 <<

silver

Bende mi denesem ne yapsam acaba :PP

messli

2 gün oldu 0,33$ :D kaçirdiklarimda 2 kati olmuştu :D dandik site :D

6arti9

Alıntı yapılan: messli - 02 Haziran 2015, 15:13:42
2 gün oldu 0,33$ :D kaçirdiklarimda 2 kati olmuştu :D dandik site :D

ben ilk ayımda 2,40 gibi birsey toplayabilmiştim senin bu hesapla 4,95 falan oluyor 5 olursa 2. odemeyide alırsın 2+3
>> 6arti9 <<

silver

Siteye laf yok arkadaşlar :PP @ElisaMcCline sonra kızıyor :P Hem site önerilen sitelerde artık :D