TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Temmuz 2015, 03:36:41
Gelmesine gelmiş ama 9*0,01 ,4*0,005 4*0,001 gelimiş sadece   (sinir) (sinir) :D

Tüüü boyu devrilsin la bu adminin :D

@hakanatik01 , bugün FF kullanmadın galiba bak sende de eksik görünüyor reklamlar :D
Bende böyleydi :D

hakanatik01

Geç kaldım herhalde yeni açtım bende sadece bunlar vardı scama doğru hızla gidiyor site kazanç yarı yarıya düştü :D

Coulers79

Nolacak bu TM'nin hali ($$) sayısala mı geçsek napsak? :DD

hakanatik01

Hiçbiryere gidemeyiz bir bu konuda birde paidverts'te yazılanlara bakınca hepimiz gelinlik kızlara söylenen bir söz vardı onun gibi oluyoruz,"hem ağlarım,hem giderim" bizde tam bu söze uygun davranıyoruz gibi site şöyle oldu böyle oldu tukaka deriz bırakıpta gidemeyiz :))

6il9in

Zamanın da PV de çok konuşuluyordu şimdilerde suskun rahat bırakın şu TMS yahu :P :D

Buarada bir yerde okumuştum site scam olacakmış :P (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Temmuz 2015, 08:53:43
Zamanın da PV de çok konuşuluyordu şimdilerde suskun rahat bırakın şu TMS yahu :P :D

Buarada bir yerde okumuştum site scam olacakmış :P (gyk)

Ahanda gitti paralar :P :D

Arkadaşlar ben kişisel hesabımda az çok hedeflediğim yere geldim sayılır, muhtemelen 1 haftaya kadar düzenimi kurmuş ve toparlamış olacağım :)
Tabii ki habire hedef değiştiriyorum, yine bir sapma olmazsa :P

silver

Görünen o ki @hakanatik01 in Digadz candır sözündeki site değişiyor galiba :PP :D

hakanatik01

İnsanın canı değişirmi mdigadz bir ya  türevleri bir yana :P hepsini topla bir digadz değil ki bu sitenin de ayarı kayıyor,birgün 0,20 birgün 0,10 veriyor milleti isyan  ettiriyor doğal olarak 0,10 neymiş vereceksen 0,20 ver değişme dimi ama :D

6il9in

Hakan modum  $0.001 tikladigin günleri unuttun galiba :D

hakanatik01

Hiç tıklamadım öyle birşeye parası neyse verdim tıklattırdım :P :D