TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

entresan bendede olaydı keşke :D

GameHunter

Arkadaşlar PTC dışında pek diğer kazanç yollarını bilmiyorum.

Trafficmonsoon'daki bu 50 $ lık paket alma işine Profit Share diyorlar sanırım, bu HYIP dedikleri şey mi ?

50 $'lık paketi alınca karşılığında reklam mı tıklıyoruz, yoksa direkt 50 günün sonunda 10% faiz gibi bişey mi.

Açıkçası direkt faiz sınıfına giriyorsa bulaşmak istemiyorum o yüzden sordum.

Coulers79

Evet paket alma kısmı kazanç sistemine Hyip diyebiliriz. Bunun için günlük en az 10 surf yapıp 24 saatlik sayacı doldurman gerekiyor. Dışarıdan alınan özellikle az adetli paketlerde, masraflardan dolayı kazanç yok denecek kadar az. İçeriden çevirdiklerinle paket alırsan kesinti yok. Bunlardan %10 geliyor ancak çekerken %2'sini kesiyorlar. Bu da nereden baksan 3 ayı buluyor. İşe yarar birşeyler kazanmak için belli bir adette paketle girme riskini almak veya upline desteği gerekiyor.

bayram4558

s.a. arkadaşlar ben şimdi hesabımı silsem tm den sonra tekrar hesap açsam olur mu en azından kazancın yarısını veren birine ref olurum öyle bir şey var mı tm de ? (d)

Dio

Alıntı yapılan: bayram4558 - 17 Ekim 2015, 09:04:43
s.a. arkadaşlar ben şimdi hesabımı silsem tm den sonra tekrar hesap açsam olur mu en azından kazancın yarısını veren birine ref olurum öyle bir şey var mı tm de ? (d)
hesap silme falan var mı bilmiyorum ama yeni hesap açmak için anlattıklarımı yapabilirsin.
-Önce tarayıcıyı iyice temizle (çerez, site verileri vb.)
-google'a whatismyip yazıp ip adresini not al.
-modemi kapatıp aç. net geldiğinde tekrar ip baktığın siteye girip sayfayı yenile. ip değişmişse yeni hesap açabilirsin.
Fakat yeni hesap açarken eski hesabın mail ve paypal adresini kullanamazsın. Gmailden yeni mail alıp paypal ayarlarından aldığın maili paypala ekleyip o maille siteye kaydolabilirsin :y

bayram4558

Alıntı yapılan: Dio - 17 Ekim 2015, 14:07:46
hesap silme falan var mı bilmiyorum ama yeni hesap açmak için anlattıklarımı yapabilirsin.
-Önce tarayıcıyı iyice temizle (çerez, site verileri vb.)
-google'a whatismyip yazıp ip adresini not al.
-modemi kapatıp aç. net geldiğinde tekrar ip baktığın siteye girip sayfayı yenile. ip değişmişse yeni hesap açabilirsin.
Fakat yeni hesap açarken eski hesabın mail ve paypal adresini kullanamazsın. Gmailden yeni mail alıp paypal ayarlarından aldığın maili paypala ekleyip o maille siteye kaydolabilirsin :y

teşekkürler  @Dio

Coulers79

Bu konunun adresindeki eksik n'yi tamamlamalıydık zamanında. Sırf bu yüzden bile arama motorlarında gerilerde kalmış olabilir.

ibrhmsny

tms ye giriş yapmakta sorun yaşayan var mı??
giriş yaptıktan sonra beni logout yapıyor site :(

Dio

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 18 Ekim 2015, 22:39:57
şuan sorun yok bende :y

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 18 Ekim 2015, 22:39:57

sayfayı cok cok fazla yenilersen atabiliyor en azından beni attıgı zamanlar olmustu