TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Kasım 2015, 01:00:52
yine de yoğunluk nedeniyle siteye girişte problem yaşanıyor umarım başka değişiklikler de gelir de site rahatlar. paketlerin günlük yansıması gibi

Yeni değişiklikler vardı düşünülen. Ben de birkaç öneride bulundum, Charles a iletileceği bilgisi verilmiştir.
Bir kısmı için denemeler de yapılıyordur mutlaka, onlar da kaynak tüketiyor maalesef :)

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Kasım 2015, 00:58:15
Anasayfadaki hızlı giriş alanı yerine, login butonu:

Anasayfadaki, her ziyarette üretilen aktif kod sıkıntı oluyordu arkadaşlar.
Yapılan her reklamda izleyene yeni bir kod üretiyordu sistem . hatta online olanlar bile surf yaparken ya da başka bir site reklamında bu girişi tekrar görüyordu.
Bu da gereksiz bir yük getiriyordu. Oldukça çok yerde reklamı dönüyor sitenin. yani gerçekten çok adette kod üretiliyor.
Bunun önüne geçilmiş oldu bu değişiklikle :)
if else döngüsü ile giriş yapmış kullanıcıya direk olarak o ana sayfa engellenmiş olsa daha kolay olmaz mıydı hocam işleri?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 22 Kasım 2015, 02:16:45
if else döngüsü ile giriş yapmış kullanıcıya direk olarak o ana sayfa engellenmiş olsa daha kolay olmaz mıydı hocam işleri?

Sadece reklamla gelen, o anda login olmayan ve olmayacak binlerce kişiye de görünüyor.
Dolayısıyla şu hali çok daha sağlıklı :)
Ayrıca, o döngünün de binlerce kez sorgulanacağını unutmamak gerekiyor ;) Hiç gerek yok :)

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Kasım 2015, 03:50:11
Sadece reklamla gelen, o anda login olmayan ve olmayacak binlerce kişiye de görünüyor.
Dolayısıyla şu hali çok daha sağlıklı :)
Ayrıca, o döngünün de binlerce kez sorgulanacağını unutmamak gerekiyor ;) Hiç gerek yok :)
anladım  :y o zaman tıklamaya devam :)

yingyang16

TMS de çalışmalar devam ediyor mu ? Sürekli "Hiçbir veri alınmadı ERR_EMPTY_RESPONSE " hatası alıyorum  ??? yada hesabınıza 5 hatalı giriş yaptınız gibi mesajlar  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 23 Kasım 2015, 01:44:33
TMS de çalışmalar devam ediyor mu ? Sürekli "Hiçbir veri alınmadı ERR_EMPTY_RESPONSE " hatası alıyorum  ??? yada hesabınıza 5 hatalı giriş yaptınız gibi mesajlar  ???

Ben o saatlerde girmeyi denemedim ama şu anda herşey yolunda.
Gece bir ara kötüydü evet. Ama sonra tekrar denemedim, ne kadar sürdü bilmiyorum :)

ElisaMcCline

Bu arada,
Sizde sorun hala devam ediyorsa, browserdaki TMS cookie lerini temizleyip tekrar deneyebilirsiniz :)

yingyang16

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Kasım 2015, 02:08:32
Bu arada,
Sizde sorun hala devam ediyorsa, browserdaki TMS cookie lerini temizleyip tekrar deneyebilirsiniz :)

Tamamdır :) teşekkürler :)

Dio

GameHunter

Chrome Captchayı göstermiyor 1 haftadır firefox ile giriş yapıyorum TMS'ye. Cookie temizlemek vs.. herşeyi denedim ama sonuç yok. Sizde Chrome sorunu var mı ?