TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Evet, hala yansımadı :)
İkindiden sonra gelir :))

FUKARA85

Paket apma vaktimiz gelmisti. Hepde paket alacagim gune denk geliyor

ibrhmsny

omerfaruk5

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere traffic monsoon'da hergün 20 adet surf yaparak reklam kredileri birikiyor ve bu reklamlar kredilerini nerede kullanabilirim diye düşünüyorsanız bence başka kullandığınız bir ptc sitesinin referans url 'sini reklam olarak verebilirsiniz.
Şahsen ben ojoo referans url mi koydum ve toplam 348 reklam kredim vardı ve bu sayede toplam 12 tane yabancı bir kişi referansım oldu ve 9 kişisi aktif olarak hergün tıklama yapmaktadırlar. Bence sizinde böyle yapmanızı öneririm.

İYİ PARA KAZANMALAR :)

sterkamed

ojoo ödeme yapıyormu

omerfaruk5

Alıntı yapılan: sterkamed - 04 Aralık 2015, 16:08:44
ojoo ödeme yapıyormu

Evet yapıyor ancak yatırım yapmanızı pek tavsiye etmem bu aralar ödemeleri çok geciktiriyor , 4-5 ayda anca yapıyor nedenini pek anlamadım toplam 6 kere ödeme aldım 7.sini hala bekliyorum aradan 1 ay geçti. 6. Ödemeyide aradan 3 ay geçtikten sonra verdiler.
ben ojooyu sadece öylesine yazdım siz başka bir referans linki koyabilirsiniz

Dio

ojooo bizim için scamdir. Seçmece ödemeler yapmaktadır.
Neyse konu daha fazla dağılmasın :) TrafficMonsoon üyesi fazla olduğundan gelen ref de fazla olacaktır.
Biriken kredileriniz varsa bence de değerlendirin

bayram4558

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 04 Aralık 2015, 15:38:35
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere traffic monsoon'da hergün 20 adet surf yaparak reklam kredileri birikiyor ve bu reklamlar kredilerini nerede kullanabilirim diye düşünüyorsanız bence başka kullandığınız bir ptc sitesinin referans url 'sini reklam olarak verebilirsiniz.
Şahsen ben ojoo referans url mi koydum ve toplam 348 reklam kredim vardı ve bu sayede toplam 12 tane yabancı bir kişi referansım oldu ve 9 kişisi aktif olarak hergün tıklama yapmaktadırlar. Bence sizinde böyle yapmanızı öneririm.

İYİ PARA KAZANMALAR :)

Mantıklı deneyeceğim. Teşekkürler.

Coulers79

İlk zamanlar biraz geliyor, linkler bannerlar, krediler çoğalınca şaftı kayıyor. Eklediğiniz adresi bir daha değiştirmeyin.

king365g

heasbıma giremiyorum neden acaba bı sıkıntımı var ?