TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: iovanovic - 08 Aralık 2015, 02:51:45
@ElisaMcCline Hocam o kadar credited diye sonuçlanan reklama tıklamama rağmen bugün bakiye sadece 0.10$ arttı, enteresan cidden anlayamadım... Bir çok 0.02 tıklamıştım başarıyla, onlar bile baya tutardı 0.10$ yanında. Neyse sağlık olsun, sorun değil.

Merak ettim sadece...

Bakiye üzerinden bakmadım ben. Ref gelirleri yüzünden oradaki artışı ölçümleyemem.
cashlink earnings den baktım. Hatalı değğildir sanırım.

ilginçmiş gerçekten ???

sterkamed

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Aralık 2015, 22:29:19
paket almadığın için onaylanmamış. Bu kadar basit :)
Reklam yapacağın her yeni reklam girdisi için en az 1 paket alman gerekiyor. ;)

Üsttekine paket almışsın, alttakine almamışsın. Onlar da ciddiye almamış :m :D

Bence hazır ticket açmışken,
ileride başka konularda da olabilecek benzer durumları yaşamamak için,
bir gmail adresi edinip, mail adresinizi de bir gmail adresiyle değişimini talep edin ;)

hocam mail geldi ama gelen kodu girdiğim halde yine yanlış kod diyor, olmazsa bi gmail açıp öyle ticket atacam (sinir)

suskun

Bende niye hiç reklam yoookk 0.001 bile yok çok işgilleniyorum :DD

ibrhmsny

Bu kış ne işgil yaptı bee  -:))

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 08 Aralık 2015, 11:39:31
Bu kış ne işgil yaptı bee  -:))
Aynen @ibrhmsny  bu yıl akın akın işgil geliyor mubarek  :)) (eht) balkanlardan gelen işgil dalgası çok etkiledi biz çok :DD (zzz)

ibrhmsny

Gerçi bu Britanya'dan geliyor :))

Dio

Alıntı yapılan: sterkamed - 08 Aralık 2015, 11:35:46

hocam mail geldi ama gelen kodu girdiğim halde yine yanlış kod diyor, olmazsa bi gmail açıp öyle ticket atacam (sinir)
hotmaile birkaç kez istemişsinizdir ve size gelen mail ilk istediğiniz olabilir. en son istediğinizdeki kod geçerlidir muhtemelen ama daha maili gelmemiş olabilir. tekrar kod istemeyin son gelecek maili bekleyin bence.
tabi bu benim düşüncem, doğru olmayabilirde :)

sterkamed

Alıntı yapılan: Dio - 08 Aralık 2015, 12:00:28
hotmaile birkaç kez istemişsinizdir ve size gelen mail ilk istediğiniz olabilir. en son istediğinizdeki kod geçerlidir muhtemelen ama daha maili gelmemiş olabilir. tekrar kod istemeyin son gelecek maili bekleyin bence.
tabi bu benim düşüncem, doğru olmayabilirde :)
evet iki tane mail gelmişti #Dio hocam, bende bugün yine istedim kodu, dediğin gibi beklemeye geçeyim bakalım gönderirler inş,

tecrübe edecez artık inş öyle çıkar :)

pearce95

arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz siteye yeni üye oldum ama pek çözemedim.gelir dağılımı paylaşımı nasıl oluyor ben 2 -3 gündür tıklıyorum pek bişey olmuyor gibi.birde ad soryy falan diyor bazen reklamlarda.kolay gelsin.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: pearce95 - 08 Aralık 2015, 13:11:54
arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz siteye yeni üye oldum ama pek çözemedim.gelir dağılımı paylaşımı nasıl oluyor ben 2 -3 gündür tıklıyorum pek bişey olmuyor gibi.birde ad soryy falan diyor bazen reklamlarda.kolay gelsin.

Sorry demesi reklam ya kaldırılıyor ya da kapılıyor :)
Normal bir durum. Gelir dağılımı veya level yok bu sitede.
Her gün gelecek reklamın belirli bir adedi ve standardı da yok ara ara takip edip siteye girip bakman lazım.
yalnız gece 02 -03 gibi reset saatlerinde daha çok reklam oluyor o saatlerde girebilirsen baya reklam tıklarsın.
Reklamların toplamı ortalama 0.1$ oluyor genelde.
Reklam izleme zorunluluğu yok.
Başka sorun varsa sorabilirsin :)