TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

0.05 - 0.10 arası reklamda hiç fena değil.

ElisaMcCline

Gün içerisinde sıkça tek tek reklam geliyor.
Denk gelenler var, gün içinde toplu reklam yayınları da oluyor. ama hepsi kullanıcı reklamları, yani kısa süreli reklamlar.

Dündü sanırım, yine öğlen saatlerinde toplu bir reklam yayını haberi gelmişti.
Haber veren arkadaş 11 tanesini yakalayabilmiş :)

Ya admin reklamlarını beklemeniz ya da sık sık siteyi kontrol etmeniz gerekiyor yani :)

Bu arada, reklam durduranlarla ilgili de birşeyler yapılmış gibi. Eskisi gibi o tarz reklam hiç çıkmıyor.
Yeterince erken yakalanan reklamların kredilendirilmediği neredeyse hiç olmadı son birkaç günde :) :y

lucabrasi

0,01'lik cash linkler aktif şu an ama çok kısa kalıyor gidip geliyor sürekli. 3 tane zor yakaladım arada bir kaçı da tabii ki 'sorry, ad expired"

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Aralık 2015, 02:34:34
Gün içerisinde sıkça tek tek reklam geliyor.
Denk gelenler var, gün içinde toplu reklam yayınları da oluyor. ama hepsi kullanıcı reklamları, yani kısa süreli reklamlar.

Dündü sanırım, yine öğlen saatlerinde toplu bir reklam yayını haberi gelmişti.
Haber veren arkadaş 11 tanesini yakalayabilmiş :)

Ya admin reklamlarını beklemeniz ya da sık sık siteyi kontrol etmeniz gerekiyor yani :)

Bu arada, reklam durduranlarla ilgili de birşeyler yapılmış gibi. Eskisi gibi o tarz reklam hiç çıkmıyor.
Yeterince erken yakalanan reklamların kredilendirilmediği neredeyse hiç olmadı son birkaç günde :) :y
Bu çalışmların bitiş tarihiyle ilgili bi bilginiz veya duyduğunuz birşeyler var mı @ElisaMcCline hocam. 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 14 Aralık 2015, 16:34:30
Bu çalışmların bitiş tarihiyle ilgili bi bilginiz veya duyduğunuz birşeyler var mı @ElisaMcCline hocam. 

Herhangi bir bilgi paylaşmadılar. Ve önceden paylaşılacağını da pek sanmıyorum.
Açıldığında zaten haberimimizin olmaması pek mümkün olmayacaktır :)

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Aralık 2015, 00:21:03
Herhangi bir bilgi paylaşmadılar. Ve önceden paylaşılacağını da pek sanmıyorum.
Açıldığında zaten haberimimizin olmaması pek mümkün olmayacaktır :)
Tabi açıldığında muhakkak haberimiz olurda :) öncesinde ufakta olsa hani şu tarihte bitirmeyi planlıyoruz çalışmaları v.s gibisinden bir bilgi var mı duydunuz mu onu merak etmiştim onun için sordum. Cevabınız için teşekkür ederim  (a) kısacası beklemeye devam   (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 15 Aralık 2015, 00:25:02
Tabi açıldığında muhakkak haberimiz olurda :) öncesinde ufakta olsa hani şu tarihte bitirmeyi planlıyoruz çalışmaları v.s gibisinden bir bilgi var mı duydunuz mu onu merak etmiştim onun için sordum. Cevabınız için teşekkür ederim  (a) kısacası beklemeye devam   (spk)

Başlangıçta bilgi şu şekilde verildi zaten :)

Tahmini bitiş zamanı bilgisi verilememektedir.

Dolayısıyla, eğer ki yeni bir bilgi olursa zaten ben de yazarım :) Ama şu andaki en güncel bilgi bu :)

ElisaMcCline

Brainy, Charles a yılbaşı hediyesi almak için bir donation kampanyası başlatmış.
Şu anda biriken rakam 3000$+ . 7500$ toplanması bekleniyor sanırım. Sayfada belirtilen bilgi bu yönde :)

https://www.gofundme.com/u9d7enek

Hediye içiin toplanan para, David de birikiyor. Tanımayanlar için siteyle uğraşan asıl göz önündeki kişi diyelim. :)

:m [spoiler] (eht) Ne üyeler var yahu, kıskandım bak şimdi :m  (gyk) [/spoiler]

6il9in

:g bizim admin nazlı sevgili kırmızım biz toplasakta sen almazsın :PP

ibrhmsny

Alıntı yapılan: blqn - 15 Aralık 2015, 08:29:48
:g bizim admin nazlı sevgili kırmızım biz toplasakta sen almazsın :PP

:y
[spoiler]Hadi cevapla bakalım  :PP[/spoiler]