TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 18 Aralık 2015, 17:53:36
tms bu ücretsiz reklamları vermek zorunda değil. Alınan paketlere günlük gelirlerin yansıması yeterli :)
Bu arada evet eşi benzeri yok bu sitenin. Yani referans alıp kıyaslama yapacağınız site yok :)

Bazı önemli şartlar olmazsa eğer, bu dediklerin tam yerine oturmuyor.
[spoiler]Mesela ben sadece yatırımsız kazandıklarımı, bir grupluk yatırım yapmama rağmen 3 ayda çıkartamadım henüz.
Onlar kısa zamanda çıkar ama kazancım, olumsuz durumlarım devam ederse, yatırım gruplarıyla kıyas bile edilemez. [/spoiler]
Evet çok güzel ve ilginç bir site, hatta 2. yaşını görürsek mükemmel olur. 

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Coulers79 - 18 Aralık 2015, 19:27:28
Bazı önemli şartlar olmazsa eğer, bu dediklerin tam yerine oturmuyor.
[spoiler]Mesela ben sadece yatırımsız kazandıklarımı, bir grupluk yatırım yapmama rağmen 3 ayda çıkartamadım henüz.
Onlar kısa zamanda çıkar ama kazancım, olumsuz durumlarım devam ederse, yatırım gruplarıyla kıyas bile edilemez. [/spoiler]
Evet çok güzel ve ilginç bir site, hatta 2. yaşını görürsek mükemmel olur. 

Mesela ben sadece yatırımsız kazandıklarımı, bir grupluk yatırım yapmama rağmen 3 ayda çıkartamadım henüz. Bu cümlen bende motor yaktı ama yine anlamadım (hydr)
Sitenin ayakta kalma süresi de site gibi eşsiz olacak yani alışılagelmiş MAKSİMUM 2 yıllık hyip ömrü bu site için geçerli değil.  (eht)
Tekrar söylüyorum :
Yatırım yapılmayan her gün zarar  :D

iovanovic

@ibrhmsny 2 yıl kalan hyip sitesi mi var hocam ? 2 hafta falan diyecektin sanırım.  :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: iovanovic - 18 Aralık 2015, 23:26:34
@ibrhmsny 2 yıl kalan hyip sitesi mi var hocam ? 2 hafta falan diyecektin sanırım.  :D

Açılırken kapanacağı belli olan ayda %50 vaadeden siteleri saymıyorum :)

ElisaMcCline

iovanovic

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 18 Aralık 2015, 23:36:21
Açılırken kapanacağı belli olan ayda %50 vaadeden siteleri saymıyorum :)

O zaman hyip sitesi kalmıyor hocam geriye 2 sene demişsin ama.  :D

bilalyuzugullu

eskiden vardı öyle siteler, 2 sene, 3 sene gidenler. azdı ama arada çıkıyordu, şimdilerde varmıdır bilmiyorum.

iovanovic

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 18 Aralık 2015, 23:46:28
eskiden vardı öyle siteler, 2 sene, 3 sene gidenler. azdı ama arada çıkıyordu, şimdilerde varmıdır bilmiyorum.

Yok be hocam işte... MPA, MAP falan var en sağlamı sizin de kullandığınız. Onun dışında gerisi direk scaaam diye bağıran siteler.

ibrhmsny

Albionunion var Bilal hocam benim bildiğim :)
Pokeramın 5 yıldır ödediği söyleniyor ama monitörlerde 500 gün bile görüntülendiği yok :)

Not: tms bir hyip olmasına rağmen monitör sitelerinde gösterilmez :)
[spoiler]Bir iki tane var onları densizliklerine veriyorum :)) [/spoiler]

iovanovic

Reklamlar var arkadaşlar epeyce.  :y :y