TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zyaseven

Selamlar arkadaşım paypal nakit kartına para yatırmış fakat bugün paket almaya kalktığında ise alamamış.Kartınızı güncelleyin ibaresi çıkmış.Bu konuda yardımcı olurmsunuz rica etsem.paypal nakitin bakiyesine bakılınca sorun yok.başka banka kartı da ayrıca bağlı ,oradan ise paket alabilmiş.paypal nakit kartta sıkıntısı var

powercan

Payza ile 1$ reklam aldıktan sonra para çekebilen varmı?

Titanfeuer

selam Paypal para çekmede sıkıntı yaşıyorum sadece payza diyor sitede sizde de aynı şey oluyormu ve ne zaman düzelir acaba ?

ibrhmsny

Sadece kendi kelimelerimizi kendi sorunumuzu önemseyip dünyanın geri kalanına üç maymunu oynamayı bıraktığımız zaman paypalla para çekebileceğiz.

suskun

Alıntı yapılan: zyaseven - 15 Ocak 2016, 05:26:00
Selamlar arkadaşım paypal nakit kartına para yatırmış fakat bugün paket almaya kalktığında ise alamamış.Kartınızı güncelleyin ibaresi çıkmış.Bu konuda yardımcı olurmsunuz rica etsem.paypal nakitin bakiyesine bakılınca sorun yok.başka banka kartı da ayrıca bağlı ,oradan ise paket alabilmiş.paypal nakit kartta sıkıntısı var
Tam olarak emin olmamakla birlikte paypal nakit kart "master kart" diye biliyorum ve payza master kart kabul etmediği içindir muhtemelen o sorun.

Alıntı yapılan: powercan - 15 Ocak 2016, 08:29:52
Payza ile 1$ reklam aldıktan sonra para çekebilen varmı?
Evet önceki gun çekim yapan arkadaşımız vardı forumda.

Alıntı yapılan: Titanfeuer - 15 Ocak 2016, 09:12:40
selam Paypal para çekmede sıkıntı yaşıyorum sadece payza diyor sitede sizde de aynı şey oluyormu ve ne zaman düzelir acaba ?
Evet paypal kaldırıldı artık payza veya solidtrustpay ile çekim yapılacak konu ile alakalı konuşmaları geçmiş mesajlarda bulabilirsiniz.

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Ocak 2016, 09:15:58
Sadece kendi kelimelerimizi kendi sorunumuzu önemseyip dünyanın geri kalanına üç maymunu oynamayı bıraktığımız zaman paypalla para çekebileceğiz.
Çok takma @ibrhmsny reyiz yapacak bişey yok daha defalarca sorulacak muhtemelen  :D (eht)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 15 Ocak 2016, 09:21:36
Çok takma @ibrhmsny reyiz yapacak bişey yok daha defalarca sorulacak muhtemelen  :D (eht)
2608. mesajdan şu yazdığım 2878. mesaja kadar tek konuşulan bu konu.
Sorulan soru ; arkadaşlar sizde de aynı durum var  mı ?
@Titanfeuer sana değil genel konuşuyorum; üstteki soruyu soran bir insan gerçekten bu durumu ilk yaşayan olduğunu nasıl düşünebiliyor. Bir problem yaşıyor insanlar ve o problemin şokuyla hızlıca imdat çığlığını buradaki mesajında atıyor diyelim bunu da anlarım,işim bu, inanın anlarım. Ve hatta çocuk gelişiminde bu durum şöyle açıklanır;
Buyrun bilişsel gelişimin 2. basamağı olan sembolik dönem(2-4 yaş);
   1.   ''Çocuk bu dönemde benmerkezcidir. Dünyanın merkezi kendisidir. Örneğin, telefon konuşmasında bir çocuğun karşısındaki kişiye "baak, annem bana yeni elbise aldı" demesi (Dünyanın merkezinde kendisi varmış gibi). Kendini başkası­nın yerine koyamadığı için, onun bildiğini herkesin bildiğini, gördüğünü vb. zanneder. Örnek için, çocuk bu dönemde telefonda konuştuğu kişinin orada bulunanları gör­düğünü düşünür. Buna çocuğun perspektif almadaki yetersizliği denir.''
    1.  ''Ço­cuklar özellikle bu dönemin ilk yıllarında Piaget'nin toplu mo­nolog adını verdiği bir konuşma yaparlar. Toplu monolog tipi konuşmada herkes kendine göre bir şeyler konuşuyordur. Ara­da bir birbirlerini dinlemiş ve karşılıklı konuşmuş gibi görün­seler bile, çocuklar kendi kendilerine konuşuyor gibidirler. Biri Hanya'dan bahsederken, diğeri Konya'dan bahseder. Bir arada oynayıp birlikte oynamamak gibi, bir arada konuşur, ama karşılıklı konuşmazlar.''

Bedensel olarak büyüyoruz, hatta ekonomik olarak da büyüyormuşuz öyle diyorlar, umarım bir gün bilişsel olarak da gelişiriz.

bekeli

Arkadaşlar,
Paypal'dan ödeme alabiliyor muyuz ???

Gerçi ben üye bile değildim yahu :m

Herkes sorunca bir tane de ben sorarsam sempatik bir hava olur diye  :PP

Hadi Piaget bunu da açıklasın  (op)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bekeli - 15 Ocak 2016, 09:45:28
Arkadaşlar,
Paypal'dan ödeme alabiliyor muyuz ???

Gerçi ben üye bile değildim yahu :m

Herkes sorunca bir tane de ben sorarsam sempatik bir hava olur diye  :PP

Hadi Piaget bunu da açıklasın  (op)

Hocaam   (zopa)
Bilimden kaçamazsın açıklanır elbet  :PP

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Ocak 2016, 09:48:15
Hocaam   (zopa)
Bilimden kaçamazsın açıklanır elbet  :PP

Türkiye'nin en büyük bilim insanı olan Eşofmanlı Hoca'nın uzmanlık alanına giriyor bu soru  :g