TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

@ibrhmsny

Paypal ile para çekemiyorum ne yapmam lazım?  (spk) ve  (yvr)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Dio

@omerfaruk5 açtığınız konu bu konuyla birleştirildi (ok)

biraz sakin olun yav. Yatırımı olanlar bu kadar telaş etmiyor :m
hele bi payza ekleyip parayı çekebilin :D paypala dönüştürmeyi sonra halledersiniz.

omerfaruk5

Alıntı yapılan: Dio - 15 Ocak 2016, 17:28:28
@omerfaruk5 açtığınız konu bu konuyla birleştirildi (ok)

biraz sakin olun yav. Yatırımı olanlar bu kadar telaş etmiyor :m
hele bi payza ekleyip parayı çekebilin :D paypala dönüştürmeyi sonra halledersiniz.

İyide kardeşim siteye payzayı tanıtabilmek için payzayla siteden 1$'lık bir cash link almamız gerekiyormuş benim daha payza hesabım bile yok 1$ nereden olsun? Ayrıca kesintiler felan herşey dahill 1.70$'a mal oluyor. :(

enderege

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 15 Ocak 2016, 17:40:09
Ayrıca kesintiler felan herşey dahill 1.70$'a mal oluyor. :(

İçerde 3-5$ varsa değmez tabii. Ama biraz dişe dokunur bi meblağ varsa değer bence.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

@omerfaruk5 paypal kalkmasaydı bile sen o miktarı kuruşu kuruşuna alamazdın. 1.70$'ı dert ediyorsan işin bayağı zor, çünkü onu halletsen bile hemen çekim yapamayabilirsin. Payzada limit sıkıntısı var. Ayrıca parayı alabilmek için başka kesintiler falan da olur. Bunlara takılmaman ve kendi işlemci hesaplarını kullanman gerekiyor.

ikose

Vaktim çok kısıtlı ama yinede son 3 gündür yazılanları okudum
herkes 1$ + masrafı var tabiii payzayı tanımla reklam yayınlayarak demiş ama ben şöyle bir bakındım da
https://trafficmonsoon.com/member/cashlinks.php
sayfasında 1$ bir reklam eklenebilir diye bir şey gördüm ama eminde olamadım
buradan önce reklam tanımlayıp onaylatıp sonramı payzadan ödeme yaparak satın alıcaz.
yapan varsa adımlar hakkında bilgi verebilir mi  *)

ibrhmsny

@enderege yapmanız gerekenleri adım adım yazıyorum lütfen not edin :
1.Öncelikle siteye paypalla yatırım yapın, bu şekilde paranızı çekememiş olursunuz
2. Sonrasında parasını çekemeyen bir tek sizmişsiniz gibi paniğe kapılıp, ulan böyle şeyler hep beni bulur millet onbinler kazanır ben 3 kuruş alamadan aksilikler başlar diye düşünüp, önünüze çıkan ilk foruma girip yatırım yaptığınız sitenin konusunu açıp bir üst mesaja dahi bakmadan hemen en yalın haliyle içinizden gelen her kelimeyi, ki bunlar karmaşık olur, ardıardına dizin. Sonuna nokta koyunca millet cümle sanacaktır.Takmayın.
3.Yaklaşık 1 dakika mesajınıza cevap gelmezse endişelenmeye başlayın, bu arada madem bekliyorum üstteki mesajlara bakayım demeyin veya kendi mesajınıza bakıp az önce ne yazdım lan ben demeyin, sadece sayfayı yenileyin.
4. Sonra birileri cevap yazacaktır. Kimi aradığınız cevabı yazacakken kimi size ukalalık yapacaktır, hatta takıntılı manyağın biri baya ciddi ciddi sizi yerin dibine sokup çıkarabilir, bunlara aldırmayın zira birileri size aradığınız cevabı da verecektir. Hem de bir kaç kişi bir kaç defa. Ancak yine tatmin olmayacaksınız.
5. Böyle olunca o forumda en aklıselim cevaplar veren üyeye pm atın. Cevap gelmezse bir kaç defa yazıp taciz edin.
6.Sorunuza cevap buldunuz, paypalla neden para çekemediğinizi anladınız diyelim, işte şimdi asıl bombayı patlatın:

İyi güzel diyorsunuz da neden paypalla para çekemiyorum  -:)) -:)) :m -:))

ikose

Bende bana cevap yazdığını sanmıştım @ibrhmsny  -:))
mesajla seni tacizmi etsem bilemedim şimdi  :m

omerfaruk5

Traffic Monsoonda toplamda 32.48$ bir miktar var. Ama para içeride kaldı. Çekemeyeceğim sanırım :(

bandanar

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 15 Ocak 2016, 17:59:43
Traffic Monsoonda toplamda 32.48$ bir miktar var. Ama para içeride kaldı. Çekemeyeceğim sanırım :(
Çekersiniz hocam payzanızı tanıtın sonra çekin payzaya paranızı en son olmadı en kötü forumdakilerle takas yapıp parayı biraz kesintili olsa da alırsınız.