TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zyaseven

reklamlar gelmiş arkadaşlar

sametseven

Reklamlarda düzensizlik var kaybolup duruyor

omerfaruk5

Dün saat 10:52'de 12.90$'lık ödeme talep ettim. Hala daha bekliyorum.

MRCOE

Merhaba,
Önceden payza hesabım yoktu kayıt olurken sadece paypalla kayıt oldum. Şimdi payza ekleyemiyorum. Yapılamıyor mu yoksa ben mi beceremedim ?

omerfaruk5

Alıntı yapılan: MRCOE - 17 Ocak 2016, 10:24:12
Merhaba,
Önceden payza hesabım yoktu kayıt olurken sadece paypalla kayıt oldum. Şimdi payza ekleyemiyorum. Yapılamıyor mu yoksa ben mi beceremedim ?

Şu konuyu bir incele derim :)
Videolu anlatımdır.

[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/traffic-monsoon'a-payza-hesabimizi-nasil-tanimlamaliyiz-(videolu-anlatim)/[/spoiler]

MRCOE

Alıntı yapılan: omerfaruk5 - 17 Ocak 2016, 10:26:29
Şu konuyu bir incele derim :)
Videolu anlatımdır.

[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/traffic-monsoon'a-payza-hesabimizi-nasil-tanimlamaliyiz-(videolu-anlatim)/[/spoiler]

Teşekkür ederim. Ben de daha yeni active üye olabilmek için reklam vermiştim 1$lık :D Böyle yapılacağını bilsem payzayla öderdim :D

omerfaruk5

Alıntı yapılan: MRCOE - 17 Ocak 2016, 10:32:27
Teşekkür ederim. Ben de daha yeni active üye olabilmek için reklam vermiştim 1$lık :D Böyle yapılacağını bilsem payzayla öderdim :D

Keşke önce bir sorsaydın :)

ElisaMcCline

Charles Scoville in paylaşımıdır: (Altta PP hesap ektan görüntüsünü görebilirsiniz)

$31,259,465.00 + $20,246,413.89 = $51,505,878.89

paypalaki rakamı taşımaya çalışıyoruz diyor. Bugün görüşmem var demiş.
Herşey yolunda giderse, tüm üye hesaplarını karşılayacak 13 milyonluk kısmını
Payza ya gönermek üzere Bankaya çekebileceklerini yzmış. Böylece ödeme sıkıntısı da kalmayacak :)

Demiş...

omerfaruk5

tarıker

Arkadaşlar trafficmonsoon mastercard'ı nasıl temin edeceğiz. Bunla ilgili bi açıklama yapıldı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.