TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

TMS den para talep ettiğimizde aslında; hangi yöntemle para çekiyorsak (paypal,payza,STP) TMS sahibinin ilgili hesabından çekiyoruz demektir.
TMS adminin de ilgili hesaplardaki para durumu üyelerin yatırımlarına göre şekillenir.
Bugüne kadar siteye çoğunlukla paypalla para yatırıldığı için, adminin paypal hesabında milyon dolarlar varken payza hesabında birkaç yüz bin dolar var.
Şuan olan şu;
Admin,açıklaması uzun sürecek birçok sebepten dolayı, paypalla çalışmayacak. Bunu yapmak için de paypalla para çıkışını durdurdu.
Alternatif yöntemleri kullanmamızı istedi.Bu yönemler payza ve STP.
Sorun şu ki bu diğer iki ödeme işlemcilerine bağlı admin hesaplarında yeteri kadar para yok.
Adminin yapmaya çalıştığı şey,paypal hesabındaki paralarını payza ve STP ye dağıtmak.Bizim bekleme sebebimizse bu işlemin lapss diye olmaması. Paypal o kadar parayı hemencecik vermiyor :) Admin de buna uğraşıyor.
Bir şekilde idare ediyor,sağdan soldan borç mu alıyor,yoksa paypal admine günlük harçlık mı veriyor orasını bilmiyoruz.
Bildiğimiz, bazı üyeler ödemelerini alıyor bazıları bekliyor. Kimler bekliyor kimler çekebiliyor konusunda da net bir şey söyleyemiyoruz.
Ödeme alanlarla bekleyenler arasında mantıklı bir bağ kurulamadı,sadece yorumlar yapıyoruz; büyük ödemeler bekletilip daha küçük ödemelerle daha fazla üyeyi memnun etmeye çalışıyor olabilirler veya refi fazla olan üyelerin parasını öncelikli olarak gönderiyor olabilirler.Bunlar yorum.
Bilmediklerimiz bunlarla sınırlı değil:
Ne zaman paramız hesabımıza yatacak bilmiyoruz.
Bu sıkıntılı dönem ne zaman biter bilmiyoruz.
Bütün bu olanlar bir oyalama taktiği mi bilmiyoruz.
Alıp paraları gidecekler mi bilmiyoruz.
Ve daha birçok şeyi bilmiyoruz :)

@maddog54 senin soruna gelince, hayır TMS de sıkıntı yok. Para ödeme işlemcilerinde sıkıntı var :)

maddog54

açıklama güzel olmuş anladım sağolasın :)

enderege

Alıntı yapılan: maddog54 - 19 Ocak 2016, 16:49:35
açıklama güzel olmuş anladım sağolasın :)

Ben anlamadım @ibrhmsny. :P TMS de neden paypal çekemiyoruz?  (hydr)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Coulers79

Cumiyertesiden cumartesiye mi ödeme yapıyor acaba, bakalım hafta sonu kokusu çıkar.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ocak 2016, 17:13:49
Ben anlamadım @ibrhmsny. :P TMS de neden paypal çekemiyoruz?  (hydr)
Kim demiş çekemiyoruz diye  (hydr)
Birtakım uydurma laflar bunlar  -:))

zyaseven

epey bir reklam atmış arkadaşlar

ElisaMcCline

Surf sorunu devam ediyormuş.

Arka planda çalışma var diye bilgi verilmiş. Biraz sabır diyorlar.
Çok yalında herşey normale dönecekmiş.

Surf lerini yapamayanların bilgisine.

ibrhmsny

Yalın olmasa da olur :))

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.