TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

@Bjk28 diyenet işlerine göre uygun değilmiş daha önceden sorulmuştu.

Ama dinimiz paranın elde tutulmayıp yatırım yapılmasını uygun görmektedir.

Daha önceleride yılbaşında içki konusunda diyanet işleri kendini bilecek kadar içenlerin oruç tutabileceği yönünde açıklamaları vardı.

Dinimiz içkiyi yasaklar ve haram kılar.

Buradan kendine göre yorumlayabilirsin dini olarak durumu :)

ibrhmsny

@blqn hocam bitcoin caiz mi  :DD

6il9in

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 19:05:40
@blqn hocam bitcoin caiz mi  :DD

Dolar gibi düşünebilirsin.

Sonuçta bir envanter alıp satıyorsun :)

Doları uygun gördüklerine göre bitcoin de uygundur :D :D

Ben kendi yorumumu yaptım sadece dini boyutunu bilemem. O kadar çok tartışılacak şey varken ptc i dinen tartışmak komik olur :)

aydyar13

Hepiciği haram, yanacaz cıtır cıtır  (d)

Bjk28

Yardımcı olmak için yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim,

Hepimizin amacı bu işten gelir elde edip yaşam kalitemizi artırmak ama bu işin birde dini yönü var belki kiminiz için işin bu kısmı benim gibi önemli olabilir belki önemsiz de  ama düşünceniz ne olursa olsun dalga geçme hakkı vermez

bununla ile ilgili doğru ve net bilgi sahibi olan var ise yardımını rica ederim.

Teşekkürler.

6il9in

Arkadaşım dalga geçtiğimi mi düşünüyorsun ???

Sana olan şeyi söyledim. Dini boyutunu öğrenmek istersen sorulması gereken yer burası değil :)

sametseven

Alıntı yapılan: Bjk28 - 01 Şubat 2016, 19:35:17
Düşünceniz ne olursa olsun dalga geçme hakkı vermez

bununla ile ilgili doğru ve net bilgi sahibi olan var ise yardımını rica ederim.

Teşekkürler.
Kimse dini yönle dalga geçmedi. Arkadaşıma olan buz gibi söyleminize buz gibi cevap veriyorum:
Bu konu, konu harici tartışma yeri değildir. Burayı inceleyin-sorunuzu oraya sorun.
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/hyip-veya-ptc'den-kazanmak-gunah-mi/[/spoiler]

Bjk28

Alıntı yapılan: blqn - 01 Şubat 2016, 19:41:42
Arkadaşım dalga geçtiğimi mi düşünüyorsun ???

Sana olan şeyi söyledim. Dini boyutunu öğrenmek istersen sorulması gereken yer burası değil :)

Sözün size kesinlikle değil az önce nickini hatırlamıyorum  "haram yanacaksınız cayır cayır" yazan biri vardı o yazmıştı sözün o kişiye aitti. size teşekkür ederim, yanlış anlaşılmak istemem

Bjk28

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 01 Şubat 2016, 19:42:40
Kimse dini yönle dalga geçmedi. Arkadaşıma olan buz gibi söyleminize buz gibi cevap veriyorum:
Bu konu, konu harici tartışma yeri değildir. Burayı inceleyin-sorunuzu oraya sorun.
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/genel-konular-48/hyip-veya-ptc'den-kazanmak-gunah-mi/[/spoiler]

Teşekkür ederim yardımınız için sözüm "aydyar13 Genel Moderatör" nickli arkadaşa idi. Ben sadece bilgi almak istedim kibarca bir soru sordum.

sametseven

Arkadaşım erkekti yalnız mavi oka dikkat :)