TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Kartların bir ücreti olacaktır mutlaka  :D
Paypalla yollar ayrılırken amaçlardan birisi de şuydu; paypalın olmadığı ülkeler olduğu için amaç bütün dünya ülkelerine ulaşmak.
Türkiye'de de geçerli olacaktır  :g
Satın alma işlemleri de kargoyla olur diye düşünüyorum,paypal nakit kart gibi migrostan alamayız sanırsam  ;)
Biz ücretini site üzerinden veririz,kart kargoyla adresimize gelir,diye tahmin ediyorum  :)

Hamsikafali

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 04 Şubat 2016, 11:39:06
Kartların bir ücreti olacaktır mutlaka  :D
Paypalla yollar ayrılırken amaçlardan birisi de şuydu; paypalın olmadığı ülkeler olduğu için amaç bütün dünya ülkelerine ulaşmak.
Türkiye'de de geçerli olacaktır  :g
Satın alma işlemleri de kargoyla olur diye düşünüyorum,paypal nakit kart gibi migrostan alamayız sanırsam  ;)
Biz ücretini site üzerinden veririz,kart kargoyla adresimize gelir,diye tahmin ediyorum  :)

İnşallah öyle olur :) Şuan 41 aktif paketim var. Ve 50 pakete tamamlamayı düşünüyorum. :) İnşallah scam'a düşmez. Vallahi kalp krizi geçiririm.  (zopa)

ibrhmsny

Bekleyeceğiz şimdilik.
Yine de kardiyo çalış bu arada,antrenmanlı olmakta fayda var  :D

ilkercgul

50 sörf yaptıktan sonra karşıma böyle birşey çıktı
[spoiler]http://i.hizliresim.com/qPZ7oD.jpg[/spoiler]

ClickTrackProfit denen siteye üye oldum ama ne yapacağımı anlamadım  :P
Beni bu konu hakkında aydınlatacak bir GelirKapısı sakini var mı  :D

iovanovic

@ilkercgul Bu size yarar sağlayan bir şey değil diye biliyorum. Hani TMS'yi sevdiğinizi falan gösteriyor o amblem söz konusu sitede. Sosyal paylaşım sitesi gibi yapmışlar ClickTrackProfit'i, tüm online kazanç site kullanıcılarına yönelik.

ilkercgul

Hadi ya para kazanamıyormuyuk yani  :(

ikose

Alıntı yapılan: iovanovic - 04 Şubat 2016, 16:50:09
@ilkercgul Bu size yarar sağlayan bir şey değil diye biliyorum. Hani TMS'yi sevdiğinizi falan gösteriyor o amblem söz konusu sitede. Sosyal paylaşım sitesi gibi yapmışlar ClickTrackProfit'i, tüm online kazanç site kullanıcılarına yönelik.
Konusu var arkadaşlar @iovanovic  ve @ilkercgul
http://www.gelirkapisi.com/traffic-exchange/click-track-profit/msg293533/#msg293533

işin özeti ŞU.
8 site veriliyor bunlar düzenli olarak değişmekte. - Bu Surf sitelerine üye oluyorsun önce onların linki ile.
Başlıyorsun surflerine , her sitede  50- 100 - 250 - 500 - 1000 surflerde sana Badge adı altında puanlar veriliyor.
ve bu söyledikleri sitelerden aldığın badgelerle bir şeyler yapıp puan toplayıp belli bir seviyeye geldiğinde
sana oyun hakkı veriyor.. o oyundanda arkadaşın yukarıda anlattığı gibi  oyun oynayarak 1$  civarında para kazanıyormuşsun.
Benim anlamadığım nokta şu. bildiğim 3-4  sitede 500 surf yapıp 1$ hatta üstü parayı zaten kazanırım..
Üstüne birde haftada 0,20-0,30 da Zubeden +  0,20-0,30 da  VTG den kazanırım  birde aynı sitelerden Adone stickerları toplayıp hediye kazanırım..
neden 8 site her gün değiştirip surf yapmaya çalışıyım.. burasını çözmüş değilim.

Dio

sörf sürem bitmiş :m reflerden yarın 1 cent gelmeyecek :P (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Dio - 05 Şubat 2016, 02:38:11
sörf sürem bitmiş :m reflerden yarın 1 cent gelmeyecek :P (gyk)

Sadece bittiği süre kadar ref geliri gelmiyor. Yani o sırada tıklayan olduysa gelmez :)
Yap sen surfünü, reflerden al 1 cent ini :PP

Dio

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Şubat 2016, 03:07:35
Sadece bittiği süre kadar ref geliri gelmiyor. Yani o sırada tıklayan olduysa gelmez :)
Yap sen surfünü, reflerden al 1 cent ini :PP

biliyorum onu :) yarın tıklamayacağım galiba. o eski süre korkusu yok artık :g
nerde bu reklamlar @ibrhmsny hocam :PP son bir payza ödemesi alabilecek miyiz aceba :m