TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Şubat 2016, 23:34:05
Hee yaa, ilk defa uçağa binecez ya :D
Bir daha da olmasın, içine girmen gerekiyor zira  -:)) -:)) -:))

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: zyaseven - 06 Şubat 2016, 23:10:22

Hafta sonu banka kurulduğu nerde görülmüş acep :)

dubai de ve benzeri arap ülkelerinde :D orda cuma resmi tatil, cumartesi çalışıyorlar ;)

tarıker

Arkadaşlar son durum nedir. Bankayla ilgili bir gelişme var mı? İnşallah bunlar bir oyun değildir :(

ibrhmsny

Alıntı yapılan: tarıker - 08 Şubat 2016, 10:46:19
Arkadaşlar son durum nedir. Bankayla ilgili bir gelişme var mı? İnşallah bunlar bir oyun değildir :(
@tarıker
Bankayla ilgili çalışmalar devam ediyorsa da bunu bilmiyoruz,sonucu bekliyoruz.Sonuçlanması için bizim bekleyeceğimiz süre de henüz bitmiş değil. 12 Ocaktan itibaren bir değişim başladı(değişim daha öncesinden başlamış ancak üyeleri etkilemesi bu tarihte).
12 Ocaktan sonra 4-6 hafta süre istedi admin. Bu süre de henüz dolmadı.İşlemler sonuçlanmadan da bir şey bilemeyiz.
Sadece üyeler meraklanıp nedir son durum diye sorduklarında,çalışıyoruz diyorlar.Biz de peki diyip bekliyoruz.
Böyle bir çalışma ve plan yoksa ve bütün bunlar bir oyunsa, bu durumda da beklemek gerekiyor.
Çünkü vadedilen sürede beklenen adımlar atılmazsa,niyetleri iyi bile olsa sonuç olumsuz olacağı için herkes bir şekilde tepki gösterecektir.

Bu hafta içerisinde paket alımları için kredi kartı seçeneği eklenecek diye bir duyuru yapıldı.Bu gelişme yatırım almak için bir gelişme.Bu şekilde nakit sorununu(paypaldan paraları alana kadar) çözmeyi planlıyorlar.
Önümüzdeki 2 hafta içerisinde de para çıkışını alıştığımız anında ödeme hızına getireceklerdir umarım.

Son olarak bütün bunların dışında, bu siteye scam site gözüyle bakmak da doğru değil. Çünkü:
-Site revshare sitesi ve alınan paketler hala düzenli bir şekilde işliyor.
-Siteye yatırım yapılabiliyoruz.
-Siteden ödeme alabiliyoruz.
-Siteyle iletişim kurabiliyoruz.
Bu 4 madde bir siteden beklenen yegane unsurlar.Ve bunlar da hala bu sitede mevcut.
İki tane sorunumuz var:
-Ödemelerin süresi
-Kesintiler
Üzerinde çalıştıkları ve bizim beklediklerimiz de bunlar.
Beklemeye devam  :)

bilalyuzugullu

kesintilerden kastınızı anlayamadım hocam ??? su mu alenktrinkmi :PP

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Şubat 2016, 14:47:48
kesintilerden kastınızı anlayamadım hocam ??? su mu alenktrinkmi :PP
($) ($) ($)
:g

bilalyuzugullu

heeee bende yok öyle bi sıkıntıda ondan bilemedim demekki :D

ikose

Ödeme sürenizden kastınızıda ben merak ettim bakın şimdi.
acabaaaa bu gün ayın kaçında ödeme talep edenler almış :g

bilalyuzugullu

hee yaaa dimi modum, alıştırdı alıştırdı şimdide bıraktı hocamız :D eskiden ne güzel taakipliyorduk en güncelinden :D

ikose

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Şubat 2016, 15:01:01
hee yaaa dimi modum, alıştırdı alıştırdı şimdide bıraktı hocamız :D eskiden ne güzel taakipliyorduk en güncelinden :D
Heeee, bakmıyordum bile ne güsel gelmişmi diye. :g