TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

3 adet yeşil admin reklamı varmış ne zamandır var acaba bu reklamlar  ??? . Daha doğrusu bizim admin reklamı diye adlandırdığımız reklamlardan.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 04 Mart 2016, 11:34:52
Yeni güncellemeler var. Ama hep aynı terane 8)

Bu sefer farıklılıklar var biraz.

Siteye kedi kartı opsiyonu ekleyecekler gibi görünüyor ama, düzgün bir geri iade de yapılabilecek bir ödeme ilemci olması için bakılıyor.

Şu anda gündemde Allied Wallet var. Düzgün ve eski bir ödeme işlemci. Sıkıntısızdır.
Kredi kartıyla depozit ya da harcama yapılabiliyor. Önceden hesabım vardı.

Eklenirse hazır olmak isteyen varsa buradan üye olabilir https://www.alliedwallet.com/

sitenin artısı şu,
Kendilerine ait bir debitcard ları var. Yani parayı bankamatikten çekebiliyorsunuz. (ok)
Şu anda Allied Wallet ile görüşmeye hazırlanılıyor. Kartı TMS olarak çıkartabilirler ama bu zaman alacaktır.
Bu yüzden TMS gibi bir bilgi olmayan, vasıfsız bir kart ile başlamayı planlıyor.
Ama bunlar plan ve görüşülmesi düşünülenler, Allied Wallet buna ne diyecek henüz bilmiyoruz.

DebitCard ile ilgili sorunu çözerlerse, bence Allied Wallet pekala yeni bir ödeme işlemci olabilir.
Bu ödeme işlemciye gelen paralar da, sitenin ya da TMS ye tahsis edilecek olan DebitCardlar vasıtasıyla bankamatiklerden çekilebilir.

Bu konu aslında küçük yatırımcıyı ya da yaıtırımsız gidenleri pek bağlamasa da, para akışını çözebilecek bir konu.
Yani büyük balıklar bu ödeme işlemciyle para yatırıp çekebilecekler ve sitede diğer ödemeleri de yapabilecek para oluşabilecek.

Tek sorun şu:
Bildiğim kadarıyla siteye ait debit kartların fiyatı 25$ ve fee leri hiç hatırlamıyorum.
Fee leri harcama yapılan site belirliyordu diye hatırlıyorum. Siteye şöyle genel bir göz attım, fee bilgisi görmedim.
İş kesinleşirse tekrar bir kontrol eder, onu da değerlendiririz. :)

Çok yeni bir haber varsa bilgim yok. Şu andaki son bilgim bu :)

ElisaMcCline

Ek olarak, bugün (11 Şuba tsonrasında alınan) paketler, normalden 4 kat hızlı işliyor. (ok)

Allied Wallet iyi bir haber. Pek çoğunuz belki bilmiyor ya da kullanmadınız, bu yüzden birşey ifade etmiyor olabilir.

Gelecek iyi yatırımlar ihtimali olması dolayısıyla, içerde para çevirmeyip tutanlar, tekrar pakete yönelmiş olabilir (ok)
ve/veya
Hazırda yatıreım yapmayı bekleyip iyi haber bekleyenlerden, yatırımlar gelemeye başlamış olabilir (ok)
ve/veya
Charles bunu kullanıp, az ara gazı vereyim demiş olabilir :g

iyi kötü, her türlü fikri paylaşalım istedim,  O ya da bu seçenek daha doğru demiyorum :)
Olasılık olarak düşünülenleri (ve bana sorulanları) ve bu düşünülen ve paylaşılanlardan gerçekten bir olasılık olabilecekleri paylaştım sadece :)

ibrhmsny

Her bir cümleniz için ayrıca teşekkür ederiz kırmızılım  (spk)

thehacker

Hoşgeldiniz hocam. Ne zamandır yoktunuz :)

tarıker

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Mart 2016, 01:36:10
Ek olarak, bugün (11 Şuba tsonrasında alınan) paketler, normalden 4 kat hızlı işliyor. (ok)

Allied Wallet iyi bir haber. Pek çoğunuz belki bilmiyor ya da kullanmadınız, bu yüzden birşey ifade etmiyor olabilir.

Gelecek iyi yatırımlar ihtimali olması dolayısıyla, içerde para çevirmeyip tutanlar, tekrar pakete yönelmiş olabilir (ok)
ve/veya
Hazırda yatıreım yapmayı bekleyip iyi haber bekleyenlerden, yatırımlar gelemeye başlamış olabilir (ok)
ve/veya
Charles bunu kullanıp, az ara gazı vereyim demiş olabilir :g

iyi kötü, her türlü fikri paylaşalım istedim,  O ya da bu seçenek daha doğru demiyorum :)
Olasılık olarak düşünülenleri (ve bana sorulanları) ve bu düşünülen ve paylaşılanlardan gerçekten bir olasılık olabilecekleri paylaştım sadece :)
Hocam bilgi için teşekkürler. Şimdi paypaldan martın 11 inde  10 milyon dolar para gelecek galiba. Bu parayı kullanabilecekler mi. Paketler tekrar aktif hale gelecek mi 11 inden sonra bunla ilgili konuşulan bisey varmı.

letal

@ElisaMcCline üstad benim 22 subatta aldıgım 1 paketim war o pakete saatlik 0.045 geliyor eski oran gibi 4 katı kazanmıyorum yani ...

ibrhmsny

@letal bugün evet normal akıyor paketler ama dün bir süre 4 katı geldi

suskun

Alıntı yapılan: suskun - 05 Mart 2016, 01:08:25
3 adet yeşil admin reklamı varmış ne zamandır var acaba bu reklamlar  ??? . Daha doğrusu bizim admin reklamı diye adlandırdığımız reklamlardan.
Hatta çift reset olmuş şuan yine tıkladm aynı reklamları  (spk)

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 05 Mart 2016, 18:54:59
@letal bugün evet normal akıyor paketler ama dün bir süre 4 katı geldi

anladım ben dun hic giremedim ki foruma tms ye dogru duzgun teog yaklastıkca ben yogunlasıyorum keske gunler 28 saat falan olsa ???