TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayrilast

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 11 Mart 2016, 21:28:44
Neden desteğe başvuracaksiniz ki . Sanırım anlamadı niz herkese çıkıyor o yazı

ben anlamasına anladım da siz beni anlamadınız

size de çıkan bu yazının devamında size sorulan sorular vs bende yok tam olarak bunlar çıkıyor

Your IP address is changed, please login again.
Log In

tekrar login olmak için kullanıcı adı ve şifre giriyorum gene aynı

hayrilast

Alıntı yapılan: hayrilast - 11 Mart 2016, 10:18:09
aynen 10 saniyelik reklam sayfası da çıkmıyor direk bu uyarı çıkıyor

başka hesap vs de yok

desteğe başvurayım bakalım

çok ilginç desteğe de başvuramıyorum

banlansam bununla ilgili bilgi verir diye tahmin ediyorum

facebook sayfasında bunu yazdım ama daha cevap vermedi TMS admin

bakalım bekliyorum

Dio

@hayrilast modeminizi kapatıp açın böylece ip adresiniz değişecek. Sonra farklı bir tarayıcıdan girmeyi deneyin veya kullandığınız tarayıcıyı ccleaner gibi bir program yardımıyla iyice temizleyin.

Bilmiyorum denediniz mi ama deneyin bence :)

hayrilast

Alıntı yapılan: Dio - 12 Mart 2016, 14:20:42
@hayrilast modeminizi kapatıp açın böylece ip adresiniz değişecek. Sonra farklı bir tarayıcıdan girmeyi deneyin veya kullandığınız tarayıcıyı ccleaner gibi bir program yardımıyla iyice temizleyin.

Bilmiyorum denediniz mi ama deneyin bence :)

ustam hepsini denedim :)

hatta farklı bilgisayardan da denedim aynı uyarıyı veriyor

suskun

eski gunlerine dönecek mi acep gerçekten :) Cumleten bol kazançlar ($$)

hayrilast

Alıntı yapılan: hayrilast - 12 Mart 2016, 14:49:03
ustam hepsini denedim :)

hatta farklı bilgisayardan da denedim aynı uyarıyı veriyor

sonunda halloldu benim hesabımla ilgili bir problem olmuş hallettiler

ibrhmsny

Trafficmonsoon admini Charles Scoville derki:
Paypal ile ilgili görüşmeler avukatım aracılığıyla devam ediyor. Görüşme ile ilgili detayları yasal nedenlerden dolayı kamuoyuyla paylaşamıyorum.
Ancak şunu bilin ki elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, hukukun yasaların verdiği bütün hakları kullanıyoruz.
Bir sonuca ulaşırsak ve kilitli bakiyemize erişirsek, anında bunu üyelere sunacağız.
Bir sonuca ne kadar sürede ulaşırız bilmiyorum ama
umut ediyorum ki kısa süre içinde olacak.

30 dakika önce yapmış olduğu açıklamanın kendimce Türkçe 'ye çevrilmiş hali budur.
11 Martta bir gelişme olacağı yönünde beklenti vardı. 2 gündür üyeler soru yağmuruna tutunca önce, 11 martta PayPal bize para vermeyecek sadece elinde tuttuğu bakiyenin bir kısmının incelemesini bitirmiş olacak dedi ve ardından bu açıklamayı yaptı.
Son olarak şu bilgi net:
Hiçbir sonuç alınmazsa eğer, son tarih 9 Ağustos.
O tarihte PayPal parayı verecek admine ve tms bütün paketleri aktif edecek.
O tarihe daha çok var ve neler olur bilinmez ancak PayPal ile varolan süreçte son tarih bu. Bilginize.

letal

bilgilendirme için tesekkürler (spk)

tarıker

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 13 Mart 2016, 23:58:47
Trafficmonsoon admini Charles Scoville derki:
Paypal ile ilgili görüşmeler avukatım aracılığıyla devam ediyor. Görüşme ile ilgili detayları yasal nedenlerden dolayı kamuoyuyla paylaşamıyorum.
Ancak şunu bilin ki elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, hukukun yasaların verdiği bütün hakları kullanıyoruz.
Bir sonuca ulaşırsak ve kilitli bakiyemize erişirsek, anında bunu üyelere sunacağız.
Bir sonuca ne kadar sürede ulaşırız bilmiyorum ama
umut ediyorum ki kısa süre içinde olacak.

30 dakika önce yapmış olduğu açıklamanın kendimce Türkçe 'ye çevrilmiş hali budur.
11 Martta bir gelişme olacağı yönünde beklenti vardı. 2 gündür üyeler soru yağmuruna tutunca önce, 11 martta PayPal bize para vermeyecek sadece elinde tuttuğu bakiyenin bir kısmının incelemesini bitirmiş olacak dedi ve ardından bu açıklamayı yaptı.
Son olarak şu bilgi net:
Hiçbir sonuç alınmazsa eğer, son tarih 9 Ağustos.
O tarihte PayPal parayı verecek admine ve tms bütün paketleri aktif edecek.
O tarihe daha çok var ve neler olur bilinmez ancak PayPal ile varolan süreçte son tarih bu. Bilginize.

İbrahim hocam sağolasın. Ama paypalında bu parayı serbest bırakmaya niyeti yok gibi:)

ibrhmsny

Bilmediğimiz birçok şey var. Böyle bir dava olmayabilir. Olduğunu da olmadığını da bilemeyiz.
Daha bu noktadan başlıyor ihtimaller. Bu noktadan sonra bile şimdi konuşmaya başlayınca, eğer öyleyse diyerek devam edecez.Haliyle hatalı sonuca varma veya bir sonuca varamama ihtimali doğuyor.
Elimizde sadece yorumlar var. Yorum yapılabilecek yorumlar bir de.
Bu kadar belirsizlik yordu yatırımcıyı. Zaman tms aleyhine geçiyor. Bakalım ne çıkacak ortaya.