TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarıker

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Mart 2016, 11:35:56
Bilmediğimiz birçok şey var. Böyle bir dava olmayabilir. Olduğunu da olmadığını da bilemeyiz.
Daha bu noktadan başlıyor ihtimaller. Bu noktadan sonra bile şimdi konuşmaya başlayınca, eğer öyleyse diyerek devam edecez.Haliyle hatalı sonuca varma veya bir sonuca varamama ihtimali doğuyor.
Elimizde sadece yorumlar var. Yorum yapılabilecek yorumlar bir de.
Bu kadar belirsizlik yordu yatırımcıyı. Zaman tms aleyhine geçiyor. Bakalım ne çıkacak ortaya.

Haklısında hocam, bu belirsizliik çok can sıkmaya başladı. Beklemeye devam yani. Peki paypalın verdiği para oranıyla, aynı oranda fonlar yeniden aktif olur mu acep (eht)

ibrhmsny

PayPal parça parça para vermeyecek. Bu 11 martta netleşti.
İki ihtimal var. Biri Ağustos. Diğeri belirsiz bir heran olabilir umudu  :)
Belli ki Tms ve paypal masada bir pazarlığa tutuşmuşlar.
Burada eli güçlü olan paypal. Haksız olsa da eli güçlü.
Biz üyelerin ve TMS nin paradan daha çok önem verdiği değer, zaman.
Paypalın rahatlığı da zamandan, Charles scoville in de telaşı zamandan.
Dava da açsa illa ki aylar geçecek. Bunu da istemez.
Ya antlaşma olacak erkenden ya da aylar geçecek.
Paypal da diyor ki her şekilde bu para bende aylarca kalır ve kullanırım.Ne diye erkenden vereyim.
Sonuç olarak Charles scoville ağustostan önce paypaldan para koparırsa sihirbazlık yapmış olur.
Varın şimdi kendi hesabınızı siz yapın.
Umudumuz bir mucizenin gerçekleşmesi  :D

smbllr424

mucize ''biz anlaşmazlıkları cözdük paypal ile devam ediyoruz'' olur mu?  :DD

ibrhmsny

Alıntı yapılan: smbllr424 - 14 Mart 2016, 23:38:44
mucize ''biz anlaşmazlıkları cözdük paypal ile devam ediyoruz'' olur mu?  :DD
Mucize kifayetsiz kalır  :D

zyaseven

Charles epey uzun bir açıklama yapmış sonunda iyi haber gibi birşey paylaşmış ama tam olarak çevirrde anlaşılmıyor

ElisaMcCline

Paypal ile anlaşma yolları kapalı. Devam etmek gibi bir olasılık çıkmaz.

Ancak;
Paypal a dava açıp kazanan pek çok site/şirket sahibi var. Özellikle İngiltere'den bu konuda çok haber paylaşını yapıldı.

Bekleyip beklememek tamamen kişinin/yatırımcının kendi insiyatifinde :)

Her şartta, işlerin umduğumuz gibi gitmemesi durumunda dahi, kredi kartı ters ibrazı hakkımız olduğu sürece, ben kendi adıma bekleme taraftarıyım.
Keza; şu anda da başka bir olasılık yok. Paypal itirazları inceleme gerekçesiyle kapatıyor. Tek olasılık, kredi kartına ters ibraz.

Böyle bir ibraz da birkaç aydan önce çözülemeyeceğine göre, en kötü senaryoya göre 2, 2.5 ay civarı daha fazladan beklerim ;)
Tekrar aynı kazançları görebilme ihtimaline karşılık, fazladan beklenecek 2-3 ay.
Benim olaya bakış açım ve bana göre aralarında seçim yaptığımız olasılıklar aslında bunlar :)

tarıker

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Mart 2016, 00:25:55
Paypal ile anlaşma yolları kapalı. Devam etmek gibi bir olasılık çıkmaz.

Ancak;
Paypal a dava açıp kazanan pek çok site/şirket sahibi var. Özellikle İngiltere'den bu konuda çok haber paylaşını yapıldı.

Bekleyip beklememek tamamen kişinin/yatırımcının kendi insiyatifinde :)

Her şartta, işlerin umduğumuz gibi gitmemesi durumunda dahi, kredi kartı ters ibrazı hakkımız olduğu sürece, ben kendi adıma bekleme taraftarıyım.
Keza; şu anda da başka bir olasılık yok. Paypal itirazları inceleme gerekçesiyle kapatıyor. Tek olasılık, kredi kartına ters ibraz.

Böyle bir ibraz da birkaç aydan önce çözülemeyeceğine göre, en kötü senaryoya göre 2, 2.5 ay civarı daha fazladan beklerim ;)
Tekrar aynı kazançları görebilme ihtimaline karşılık, fazladan beklenecek 2-3 ay.
Benim olaya bakış açım ve bana göre aralarında seçim yaptığımız olasılıklar aslında bunlar :)

Peki hocam ödemeden sonra, ters ibraz için ne kadar süremiz var.

Athkaraye

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 15 Mart 2016, 00:31:57
Peki hocam ödemeden sonra, ters ibraz için ne kadar süremiz var.

Bu bilgiyi bankanızdan almalısınız.
Bankaya göre değişiklik gösteriyor.

theboss41

siteye giriş yapınca bilgilerini güncelle kısmı çıkıyor arkadaşlar.