TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: zyaseven - 05 Nisan 2016, 01:14:23
David Barker ın şöyle bir açıklaması var
acaba jpg formatındamı yoksa başka bir formatttamı fotoğraf yüklemeliyiz tam anlayamadım
jpg formatında yüklemenizi istiyor :y
ayrıca okunaklı olsun, doğru bilgiler olsun falan yazmışlar

keremer

Yakında muhtardan ıslak imzalı nüfus ilmuhaberi ile ikametgah senedi isteyecekler diye korkuyorum :)

GameHunter

1 hafta oldu daha kimlik doğrulamam onaylanmadı. Of ya.

Kocca

İlk önce ehliyetimin ön yüzünü yolladım, ertesi gün doğum tarihi görünmeli diye ret cevabı geldi. Hemen nüfus cüzdanımın ön yüzünü ekleyip gönderdim. Yine ertesi gün onaylandı. Ben mi çok şanslıyım acaba?

suskun

Alıntı yapılan: Kocca - 06 Nisan 2016, 16:46:46
İlk önce ehliyetimin ön yüzünü yolladım, ertesi gün doğum tarihi görünmeli diye ret cevabı geldi. Hemen nüfus cüzdanımın ön yüzünü ekleyip gönderdim. Yine ertesi gün onaylandı. Ben mi çok şanslıyım acaba?
yatırımlı kullanıcımısınız hocam?

Kocca

Şu anda yatırımım yok. 1 yıl kadar ara vermiştim. Ara vermeden önce yatırırım vardı evet.

GameHunter

Support Team : no image, reduce file size, name on profile page exactly on upload page

hatası ile reddediliyor. Sebebi nedir acaba ? JPEG formatında yüklüyorum halbuki.

Coulers79

Resim boyutu büyük galiba. Profil ismini hem profil sayfasından hem de resim yüklediğin yerden kimliktekiyle aynı olduğunu kontrol et.

suskun

Aha sonunda onaylamışlar  (prt)

Account Status: Approved

(spk)

GameHunter

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Nisan 2016, 23:55:08
Resim boyutu büyük galiba. Profil ismini hem profil sayfasından hem de resim yüklediğin yerden kimliktekiyle aynı olduğunu kontrol et.

Yok ondan değil Photoshop'ta düzenlemiştim sanırım ondan kabul etmedi. Şimdi sadece fotoğraf çekip oynama yapmadan yükledim onaylandı.