TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kocca

50 milyondan fazla TC vatandaşının kimlik bilgileri zaten herkesin kullanımına açık. Bannersbroker, TrafficMonsoon gibi yerlerden çok da çekinmenize gerek yok.

Alıntı yapılan: bykazancom - 11 Nisan 2016, 16:26:16
kimlik hırsızlığına karşı yapabileceğimiz birşeyler varmı

Tabii bankalar bunu hemen fırsata çevirmiş. Ben kendi bankamdan aylık 16tl karşılığında bir hizmet satın almaya başladım. Benim bilgim dahilinde olmayan (kredi çekimi, adıma şirket kurulması vs) ve bana maddi zarar getirecek her türlü şeye karşı sigortaladım kendimi. Eğer böyle bir çekinceniz varsa size de tavsiye ederim.

utkuberk

bulent şimşek benim biri banamı seslendi :)
edit ;en temizini yaptım şimdide kimlik yeni çıkarmıştım net yukarıdaki çözünürlükte oynama yok
ondada pending devam ederse sırada askeri kimlik ön yüzü var cipli olandan :D
tekrar edit; sonundaa
Hi, tutkuberk
Edit Profile | Security | History
Status: Free Member
Account Status: Approved
özet olarak ikose modumuzun isim üzerinde öneride bulunması ve
En temizi,
Bulent SIMSEK oldu kimlikte yukarıdaki çözünürlülükten (prt)

bykazancom

Alıntı yapılan: Kocca - 12 Nisan 2016, 10:27:02
50 milyondan fazla TC vatandaşının kimlik bilgileri zaten herkesin kullanımına açık. Bannersbroker, TrafficMonsoon gibi yerlerden çok da çekinmenize gerek yok.

Tabii bankalar bunu hemen fırsata çevirmiş. Ben kendi bankamdan aylık 16tl karşılığında bir hizmet satın almaya başladım. Benim bilgim dahilinde olmayan (kredi çekimi, adıma şirket kurulması vs) ve bana maddi zarar getirecek her türlü şeye karşı sigortaladım kendimi. Eğer böyle bir çekinceniz varsa size de tavsiye ederim.

ve nihayet approved olduk

hangi banka bu ?

ikose

Haydi geçmiş vede hayırlı olsun  (p)  :y

thehacker

Alıntı yapılan: ikose - 13 Nisan 2016, 14:44:55
Haydi geçmiş vede hayırlı olsun  (p)  :y

Ödeme yolu hala sadece payzamı var hocam.

bahattin60

(sinir) (sinir) (sinir)  hesabı onaylattık. referasnlar edindik onlara onaylattırdık. tam bugun tıklamaya başlayacaktık. reklam gelmemiş bugun. çıldırmamak elde değil. sadece 0.001lik reklamlar var

ikose

Alıntı yapılan: bahattin60 - 14 Nisan 2016, 16:28:52
(sinir) (sinir) (sinir)  hesabı onaylattık. referasnlar edindik onlara onaylattırdık. tam bugun tıklamaya başlayacaktık. reklam gelmemiş bugun. çıldırmamak elde değil. sadece 0.001lik reklamlar var
gece 1 den beri bakım var, paketi olanlar zaten farketmişlerdir

Alıntı yapılan: thehacker - 13 Nisan 2016, 18:35:33
Ödeme yolu hala sadece payzamı var hocam.
evet Payza var. PP devre dışı.

bahattin60

bakım ne zaman biter acaba :(

ElisaMcCline

Paketler hala işlemeye başlamamış. Gece zaten çok ağırlaşmıştı sistem.

Hesabını onaylatabilmiş arkadaşları tebrik ediyorum.
Face gurubunda hala çok ama çok fazla onaylanmamış hesaplarla ilgili sorular var. Yırtmışsınız :)

Download sitelerine bile düştü yahu, yakın zamandaki haberleri haçırdınız mı :)
Bizim bu dangalaklıklar için, bu sitelerin hiçbirine ihtiyacımız yok :D

hemen her bankada hiçbir ücret ödemeden, kart harcamaları için limit belirleyebiliyor ve bu limitin üzerindeki her harcamanın tarafınıza SMS le iletilmesini talep edebiliyorsunuz.
Hatta miktara ya da harcamanın yerine göre, telefonla bile arıyor bazı bankalar.
Hızlıca yapacağınız dönüş ile para anında geri çekiliyor ve hiç harcanmamış gibi işlem görüyor.

Bunun için ek bir sigortaya ihtiyaç yok, bankanızla bir görüşün ya da internet bankacılığı menülerini kurcalayın, belki birşeyler çıkar.

Adınıza şirket açılması konusu da, sadece eldeki bir kimlikle olacak bir konu değil uzun bir süredir :)