TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

günlük reklam tıklama ne kadar getiriyor ortalama arkadaşlar
hala kimlik yüklemede kararsızım ;)
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ibrhmsny

Alıntı yapılan: 6arti9 - 15 Nisan 2016, 17:15:42
günlük reklam tıklama ne kadar getiriyor ortalama arkadaşlar
hala kimlik yüklemede kararsızım ;)
TM daha çok revshare paketleri ile kazanç getiriyor.
Düzeni belli olmasa da çıkan reklamlar bir çok ptc sitesinden daha çok reklam veriyor. Ancak kazancı siteden çıkarırken biraz masraflı oluyor payzadan dolayı.

f1b0n4cc1

aranızda farketmeyen var mı bilmiyorum ama kredi kartı ile paket alımı aktif , yani payza ya da solidtrustpay ile uğraşmanıza gerek yok .

ibrhmsny

Haftalardır eklemek istedikleri bu yenilikti.
Son dönemde bakmadım, fee ne kadar  ???

bycanaslan

Neden önerilmeyen sitelere tasindi acaba ?

thehacker

Alıntı yapılan: bycanaslan - 15 Nisan 2016, 19:07:01

Ben bu siteye TC'mi şuanlık vermem. Ne zaman ki Paypal gelecek o zaman geçerim. Payza işi sıkıntılı iş yahu.

iovanovic

Alıntı yapılan: thehacker - 15 Nisan 2016, 19:09:41
Ben bu siteye TC'mi şuanlık vermem. Ne zaman ki Paypal gelecek o zaman geçerim. Payza işi sıkıntılı iş yahu.

Dostum kaçırdığın bir şey olabilir çünkü siteye bir daha paypal gelmeyecek. Dahası aylardır yaşanan tüm problemin sebebi de paypal'ın yarattığı çamur durum zaten farkındaysan.

Paypal sayesinde milyon dolarlar kazandığı TMS'yi sırtından bıçaklamasaydı şu an bu durumda olmayacaktık.

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 15 Nisan 2016, 19:01:07
Haftalardır eklemek istedikleri bu yenilikti.
Son dönemde bakmadım, fee ne kadar  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 15 Nisan 2016, 18:20:33
aranızda farketmeyen var mı bilmiyorum ama kredi kartı ile paket alımı aktif , yani payza ya da solidtrustpay ile uğraşmanıza gerek yok .

Sadece yatırım için geçerli olması sebebiyle, yine de hala herkesin bu ödeme işlemcilerle işi var maalesef :)

Alıntı yapılan: bycanaslan - 15 Nisan 2016, 19:07:01

Paypal ile yaşanan sıkıntı dolayısıyla, geçici olarak taşındı.  Bu gibi durumlarda, yatırımcıların daha dikkatli davranması için siteleri kısmen kızağa alıyoruz.
Son dönemde ödeme alanların sayısı da az, bu sebeple de henüz önerilmeyenlerden çıkarmadık.

Şu ana kadar sadece birkaç test çekimi yaptım.
Yakın bir zamanda, muhtemelen de önümüzdeki hafta içinde, dikkate değer bir ödeme talebi yapacağım.
Küçük olmayacak bir rakamı yine anında ödemeye devam ediyorsa da , tekrar geriye ve olması gereken yere almayı planlıyorum.

ElisaMcCline

Paylaşım için @ibrhmsny arkadaşımıza teşekkürler :)

TrafficMonsoon Müşteri hizmetleri (Customer service and call center)

https://www.youtube.com/watch?v=MT4Sz1n3feE