TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Arkadaşlar. Bir takipçim TMS'de sponsorundan memnun değilmiş yeniden üyelik açmak istiyor.

Bildiğim kadarıyla çerezleri temizleyip, modemi resetlemek yetmiyordu sistem fark ediyordu.

Tam olarak ne yapmak lazım ? Multi kullanmayacak eski hesabı kapatacak yenisine geçecek.

f1b0n4cc1

kendi çapımda şöyle bir yol buldum yeni reklamlar için , gün içerisinde hem pek çok reklam yakalıyorum hem de logout olmuyorum

edit: link yenilendi :
https://www.youtube.com/watch?v=Qxx7yWqTHEc

GameHunter

@f1b0n4cc1 eğer siz bulduysanız dahiyane bir fikir. Bu eklentinin bu iş için kullanılacağı aklıma gelmezdi :)

EDIT : Aktif ettim tıkır tıkır çalışıyor özellikle logout olmaktan nefret ediyordum hem reklamları da haber veriyor. Hay sağolasın.  (yvr)

f1b0n4cc1

evet kendi çabalarımla buldum , faydalı olduysa ne güzel. Lakin youtube maalesef videoya bloke koydu , sebebini bilmiyorum , ses dosyası lisanslı onda sorun yok, itiraz ettim bekliyorum.

Izleyemeyenler için videoyu dailymotion a yükledim

http://dai.ly/x451axf

Alıntı yapılan: GameHunter - 17 Nisan 2016, 01:43:21
Arkadaşlar. Bir takipçim TMS'de sponsorundan memnun değilmiş yeniden üyelik açmak istiyor.

Bildiğim kadarıyla çerezleri temizleyip, modemi resetlemek yetmiyordu sistem fark ediyordu.

Tam olarak ne yapmak lazım ? Multi kullanmayacak eski hesabı kapatacak yenisine geçecek.

sponsor değişikliği için bilgisayardaki tarayıcıya reset attım , modeme reset attım , başka tarayıcıdan üye oldum . Ama sponsor değişikliği için yeni hesap oluşturulsa bile aynı payza hesabı kullanılamıyor. Payza email adresinin de değiştirilmesi gerekiyor

Konu ile ilgili admin mesajı

"Admin   Posted on 27 Mar 2016 04:38 PM
We do not delete accounts we only close them. "

mahocan

Kardeş sağolasın. İşe yaradı. Başka işlerle uğraşırken reklam aktif olduğunda uyarı veriyor.

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 17 Nisan 2016, 05:16:32
evet kendi çabalarımla buldum , faydalı olduysa ne güzel. Lakin youtube maalesef videoya bloke koydu , sebebini bilmiyorum , ses dosyası lisanslı onda sorun yok, itiraz ettim bekliyorum.

Izleyemeyenler için videoyu dailymotion a yükledim

http://dai.ly/x451axf

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 17 Nisan 2016, 01:43:21

IP değişikliği, browser temizliği ve başka birinin adı, telefonu ve mailiyle üye olsun.

ElisaMcCline

Arkadaşlar bugün paketler resmen uçtu :)
Paketlerimi geceden geceye alıyorum. Yani üzerinden kaç saat geçmiş olursa olsun, paketlerin ne kadar işlediğini görebiliyorum.
Düzenli paket alımı dolayısıyla.

Dün 00:00 ile 24:00 arasında her 1 paket 5.50$ - 5.65$ arasında işlemiş :D
Sağlam yatırım almış sanırım bugün :) Kredi kartı alımlarında sıkıntılar yaşanıyordu, çözmüş olabilirler :)

Bilginize :)

cezalet

İlk ptc sitem olucak üye oldum hocam. Nasıl kullanıldığını tam bilmesemde öğrenirim :)

edit: sadece payza mı var ? Btc yok mu?

edit2: reklamları görüntülemeye bastığımda üyelikten atıyor ve ana sayfaya yönlendiriyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cezalet - 18 Nisan 2016, 02:59:28
İlk ptc sitem olucak üye oldum hocam. Nasıl kullanıldığını tam bilmesemde öğrenirim :)

edit: sadece payza mı var ? Btc yok mu?

Hayırlı oslun :)

Payza, STP ve Kredi kartı opsiyonu dışında bir seçenek yok. BTC de muhtemelen hiç olmayacak.
Payza yı %2 kesintiyle BTC ye çevirebiliyoruz. BTC kullanıyorsanız bu şekilde bu siteden de güzel miktarlar kazanabilirsiniz.

0,30$ ın biraz üzerinde reklam var şu anda. Günlük bu miktar geliyor bir süredir.
Sadece reklam tıklayarak ve hiç bir risk/yatırıma dahi gerek olmadan, oldukça yüksek bir kazanç.
Yatırım düşünmeden de para kazanılacalk bir yer yani. :)

cezalet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2016, 03:31:52
Hayırlı oslun :)

Payza, STP ve Kredi kartı opsiyonu dışında bir seçenek yok. BTC de muhtemelen hiç olmayacak.
Payza yı %2 kesintiyle BTC ye çevirebiliyoruz. BTC kullanıyorsanız bu şekilde bu siteden de güzel miktarlar kazanabilirsiniz.

0,30$ ın biraz üzerinde reklam var şu anda. Günlük bu miktar geliyor bir süredir.
Sadece reklam tıklayarak ve hiç bir risk/yatırıma dahi gerek olmadan, oldukça yüksek bir kazanç.
Yatırım düşünmeden de para kazanılacalk bir yer yani. :)

Hocam start surfing dedikten sonra üyelikten atıyor... Chromdan kaynaklı bir şey mi? Ve payza enpara hesabına usd veya tr olarak kesintisiz ödeme yapıyor mu?