TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bycasper - 18 Nisan 2016, 22:18:56
hocam biraz önce denedim ve kabul etti şu anda pending oldu.

Saat başlarına 2dk kala ve 10 dk geçe arasında, sistemde bu gibi talepler reddeliliyordur.
Muhtemelen öyle bir zaman aralığına denk gelmiş olabilirsin :)

O saatler arasında sistemde backuplar alınıyor ve belirli konular için (revshare gelirlerinin yansıması da dahil) cronjob lar çalışıyor.
Bu sebeple, paket dahi alımına izin vermiyor sistem. Cashout da yapamıyorsunuz :)
Muhtemelen dosya da yükletmiyordur ;)

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: GameHunter - 18 Nisan 2016, 19:22:52
@f1b0n4cc1 senin yöntemi ayuwage'de uyguladım işe yaramadı. :)

yöntemdeki optimizasyon TMS için , bahsettiğiniz sitede nerede değişim varsa oranın seçili olması lazım. Örneğin bir alanda yeni reklam geldiğinde bir değişim oluyorsa , eklenti iki ekran görüntüsünü karşılaştırıyor ve fark varsa uyarı veriyor.

TMS için ilgili reklam alanında TEXT yerine resim olarak da değişim karşılaştırılabilir di , lakin , sitedeki banner lar yenileme esnasında değiştiğinden dolayı çalışmazdı .

Yani reklam olmasa bile sitedeki 728*90 ölçütlerindeki yukardaki banner lar değiştiği için yine uyarı verecekti.

Videodaki text seçiminin sebebi bu. Buna ilaveten o aradaki küçük alanı seçmemin sebebi , reklam çıktığında sayfanın aşağı doğru kaymasından dolayı.

Yani normalde boş olması gerekn yere en az 1 harf gelecekti ki bu da değişimi işaret ediyor ve sistem uyarı veriyor . TEXT yerine görsel olarak ta ilgili alan videodaki gibi seçilebilirdi , lakin bazen bu sayfada bir yerini 2 adet 728*90 ebatında reklam gösteriliyor ki bu da sayfanın ayarladığımızdan fazla aşağı kaymasını ve gereksiz uyarı vermesini tetikliyor

TEXT ayarı ile resimleri elemine etmiş oluyoruz

Eğer bahsi geçen sitede yeni reklam geldiğinde bir alanda değişim varsa orda da benzer bir yöntem uygulanabilir. Gerek text gerekse görsel olarak kıyaslama yapılabilir

Buna ilaveten Pick Element butonu ile de karşılaştırılmasını istediğiniz bir nesneyi seçebilirsiniz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 18 Nisan 2016, 22:56:06
yöntemdeki optimizasyon TMS için , bahsettiğiniz sitede nerede değişim varsa oranın seçili olması lazım. Örneğin bir alanda yeni reklam geldiğinde bir değişim oluyorsa , eklenti iki ekran görüntüsünü karşılaştırıyor ve fark varsa uyarı veriyor.

TMS için ilgili reklam alanında TEXT yerine resim olarak da değişim karşılaştırılabilir di , lakin , sitedeki banner lar yenileme esnasında değiştiğinden dolayı çalışmazdı .

Yani reklam olmasa bile sitedeki 728*90 ölçütlerindeki yukardaki banner lar değiştiği için yine uyarı verecekti.

Videodaki text seçiminin sebebi bu. Buna ilaveten o aradaki küçük alanı seçmemin sebebi , reklam çıktığında sayfanın aşağı doğru kaymasından dolayı.

Yani normalde boş olması gerekn yere en az 1 harf gelecekti ki bu da değişimi işaret ediyor ve sistem uyarı veriyor . TEXT yerine görsel olarak ta ilgili alan videodaki gibi seçilebilirdi , lakin bazen bu sayfada bir yerini 2 adet 728*90 ebatında reklam gösteriliyor ki bu da sayfanın ayarladığımızdan fazla aşağı kaymasını ve gereksiz uyarı vermesini tetikliyor

TEXT ayarı ile resimleri elemine etmiş oluyoruz

Eğer bahsi geçen sitede yeni reklam geldiğinde bir alanda değişim varsa orda da benzer bir yöntem uygulanabilir. Gerek text gerekse görsel olarak kıyaslama yapılabilir

Buna ilaveten Pick Element butonu ile de karşılaştırılmasını istediğiniz bir nesneyi seçebilirsiniz.

Yaa ben denememiştim ama şimdi kafam karıştı.
aCCOUNT BALANCE bilgisi text ve her an değişebiliyor bende. Ben denemek istersem, neyi seçeceğim :)

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2016, 23:35:49
Yaa ben denememiştim ama şimdi kafam karıştı.
aCCOUNT BALANCE bilgisi text ve her an değişebiliyor bende. Ben denemek istersem, neyi seçeceğim :)

Active Account Balance ve Tutar arasındaki boş kısmı seçiyorum , text modunda

Burada amaç normalde değişmeyen reklam gelince değişen birşeyleri elde etmek . Yaptığım denemelerde , text modunda o alanı seçtiğimizde en uygun şekilde uyarı veriyor , çünkü reklam gelince normalde boş olan yukardaki resimde gösterdiğim kısım değişime uğruyor , eklenti de bize uyarı veriyor.

Tahminimce bu mantıkla neobux, clixsense gibi reklam uyarma eklentisi olan sitelerin dışındaki sitelerde kendimiz için bildiri aracı oluşturabiliriz.

Normalde ben https://www.trafficmonsoon.com/member/seecashlinks.php adresini ziyaret edip sayfa içeriğinde belirli renk kodu ve yazıyı kontrol eden , varsa uyarı veren bir sistem yapmayı deneyecektim .

Mesela  0.001 reklamlar için renk kodu CC07DD

Ama bunlarla uğraşmaya gerek kalmadı , yukarda anlattığım şekilde daha kolay yoldan bir çözüm var :)

suskun

Surf kısmında genel problem mi var acaba yoksa sadece bende mi sıkıntı ? Surf'e tıklayınca Logout oluyor.

-------

Şuan düzelmiş.

cezalet

2 gündür üyelik onaylanmadı ehliyet yolladım. 2 gündür ticketlara cevap verilmiyor.

bykazancom

arkadaşlar ben paket alamıyorum sebebi ne olabilir

setup a new banner ad e tıklıyorum

gerekli yerleri dolduruyorum   ardından save diyorum

tekrar başa dönüyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 19 Nisan 2016, 04:36:44
Active Account Balance ve Tutar arasındaki boş kısmı seçiyorum , text modunda

Ama bunlarla uğraşmaya gerek kalmadı , yukarda anlattığım şekilde daha kolay yoldan bir çözüm var :)

Bir ara bakayım bari o zaman. Şu anda zaten ciddi reklam var, o yüzden gerek görmedim :)
İleride reklamlar azalır da bulmaya/yetişmeye çalışırsak deneyebilirim :)
Bilgi için teşekkürler :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: suskun - 19 Nisan 2016, 10:37:37
Surf kısmında genel problem mi var acaba yoksa sadece bende mi sıkıntı ? Surf'e tıklayınca Logout oluyor.

-------

Şuan düzelmiş.

zaman zaman site ağırlaşınca bu gibi sıkıntılar yaşanabiliyor.
Ben bu gibi düzenleme zamanlarında günde 2 kere surf yapıyorum yani her şartta önümde 12 saat kadar bir süre oluyor, ucu ucuna gitmiyorum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bykazancom - 19 Nisan 2016, 15:32:27
arkadaşlar ben paket alamıyorum sebebi ne olabilir

setup a new banner ad e tıklıyorum

gerekli yerleri dolduruyorum   ardından save diyorum

tekrar başa dönüyor

Bahsettiğiniz duruma göre, paket alamıyor değil, reklam tanıtamıyorsunuz.

Daha önceden hiç paket aldınız mı ? Hiç reklamınız var mı ? İlk defa mı reklam tanıtıyorsunuz ?
5 taneden fazla da reklam olamıyor aynı anda şu anda. paket alabileceğiniz reklamlar en fazla 5 adet olabiliyor.
6. sı için, eskilerden birini silmeniz gerekiyor. Daha doğrusu, eski bannerlardan birinin bilgilerini değiştirerek yola devam etmek daha mantıklı.