TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bahattin60 - 21 Nisan 2016, 03:26:03
bende standart uyeyım. şu reklamlarda bir rayına otursa. 1 gun oluyor 3 gun olmuyor.

Gün içinde sık sık açılıyor aslında, biraz daha sıkı takip etmenizde fayda var.

Birşeyleri toparlarken, öncelikleri reklam yayını olmuyor maalesef. Öncelik revshareler yani yatırımcılar.
Siteye hala bir sürü belge yükleniyor ve yer sorunlarını aşmaya çalışıyorlar.

ElisaMcCline

Şu anda reklamlar açık mesela. ;)

Ve yine gitti :)

bykazancom

bende reklam geliyor tıklıyorum butona reklam tıklayayım diye tekrar kaybolup gidiyor  reklam tıklatmıyor

utkuberk

bir süre bekle yine getir reklamları defalarca sabırla dene öyle oluyur ben 10 denemede bitirdim tüm reklamlara tıklamayı  :))

tarıker

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2016, 03:19:34
Arkadaşlar,

- Site hala standart üyeler için çok güzel PTC kazancı sunmaya devam ediyor.

- 11 Şubat paypal sorunu bir kandırmaca değil. Konu Paypal tarafından da kabul ediliyor.
Ayrıca site, yatırımlarını resmi yollarla talep edenlerin itirazlarına cevap vermeyerek geri almalarına olanak sağlıyor.
paypal üzerinden yapılan tüm yatırımlar TC yasaları geereği kredi kartı üzerinden Paypal aracılığıyla yapıldı ve ters ibrazlar da Paypal üzerinden işlem görüyor.
Paypala da itiraz etmiyorlar.

- 11 Şubat itibariyle içeride parası bloke olan arkadaşlar Paypal ın blokajını kaldırmasını beklemek zorunda ve sitenin bu konuda bir yaptırımı yok.

- 11 Şubat sonrasındaki tüm yatırımlar da yine eskisi gibi devam ediyor ve ödemeler anında yapılmaya devam ediyor.

Site önerilen siteler alanına geri alınmıştır.

bilginize.
Sayın hocam bilgiler için tesekkur ederim. Ben sisteme 40 paketle giriș yaptım en son 73 paketim olmuştu. Sonrası malum iste. Eğer ters ibrazlarda bi sıkıntı cikmiyorsa ters ibraz yapalım mi. Tahminen ne kadar surede sonuçlanır. Yada beklemek daha mi mantikli. Önerileriniz nedir saygılar üstad.

hayrilast

en sonunda yaklaşık 1 aylık beklemeden sonra verified oldum  :)

aşağıda support yazışmalarını görebilirsiniz karşıdaki support çalışanına göre değişiyor yorumlar

birisi tarih sorunlu diyor öbürü evrakları tekrar kontrol edeceğiz diyor ama sonunda başardım

not=ingilizcem çok iyi değil hatalı olabilir ama neticede karşı tarafa anladı :)

hayrilast   Posted on 12 Apr 2016 08:08 AM
hello
my account is pending and not verified still
please verified my account

thanks regards

Admin   Posted on 14 Apr 2016 01:16 PM
We apologize for any inconvenience you have experienced. Your identification card given to us has no birth date to verify it. Please include this identification with another that has your name and birth date, or another form of identification with the following: photo, birth date, name, and address.

hayrilast   Posted on 15 Apr 2016 05:53 AM
my friends are some id sent and approved now

in the Turkey ID birth date is DD/MM/YYYY not MM/DD/YYYY

i change my profil but my birth day D=xx M=xx Y=xxxx

i cant understand my account why not approved 3 week?

thanks please confirm my account now

Admin   Posted on 15 Apr 2016 04:00 PM
hello, all documents are being reviewed and they will be activated as soon as possible, thank you for your patience.

Kind Regards
TrafficMonsoon

hayrilast   Posted on 20 Apr 2016 08:54 AM
hello

when my account verified?

I am waiting 1 mount

Admin   Posted on 20 Apr 2016 03:48 PM
your account is verified

hayrilast   Posted on 21 Apr 2016 05:21 AM
thanks regards

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 21 Nisan 2016, 16:31:55
Sayın hocam bilgiler için tesekkur ederim. Ben sisteme 40 paketle giriș yaptım en son 73 paketim olmuştu. Sonrası malum iste. Eğer ters ibrazlarda bi sıkıntı cikmiyorsa ters ibraz yapalım mi. Tahminen ne kadar surede sonuçlanır. Yada beklemek daha mi mantikli. Önerileriniz nedir saygılar üstad.

Ters ibrazda sıkıntı tabii ki var. Ana paranızı alıp gideceğim demiş oluyorsunuz. O hesapla devam etme şansınız kalmıyor.
Banka üzerinden ortalama 1.5 ay kadar sürüyor. Ödemeler paypal üzerinden kart ile yapıldığı için araya Paypal giriyor.
TMS de cevap vermeyip itirazın sonlanmasını sağlıyor.
Paypala başvurup alanlar da var ama yöntem konusunda fikrim yok.

En azından bugüne kadar böyle oldu. yarın karar değiştirirler, yeter artık derler, onu bilemem.
Yani şunu demek istiyorum; Bugüne kadar olan bu, ama siz de kesin alırsınız demem için benim Charles olmam lazım :)

Beklemek mantıklı/mantıksız gibi bir söylem doğru olmaz.
Herkes kendi kararını vermeli. Ben de kendi kararımı verdim ama siz de böyle yapın diyemem. Çünkü herkes kendi riskini alıyor.
Benim kararımla kazanrsam ben kazanacağım, kaybedersem de ben kaybedeceğim.
Benzer bir mantığı herkes kaçarken ben neobux ta oturttum ve çok mutluyum. Burasının da uzun süreler gideceğini düşünüyor ya da düşünmek istiyorum :)
Ben sürekli ve uzun süreli siteler arıyorum, kimisi de hızlıca vurkaç sitelerinde daha mutlu. Ya da çok ciddi borçlarınız var belki.
Kısaca, herkes kendi durumuna göre devam etmeli.

Ben ters ibraza ya da disputeye gitmedim. Konunun paypal dan kaynaklandığını hepimiz biliyoruz.
Bunun için hesabımı kaybetmek gibi de bir niyetim yok. 1500$ a yakın bir miktar içerde pending te, Paypal ın blokesinin kalmasını bekliyor.
Ve hatta yeniden yatırım da yaptım. Şu andaki çekimlerim yeni yatırımdan. (zaten eskiler durmuş durumda, herkes biliyor)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hayrilast - 21 Nisan 2016, 16:45:23
en sonunda yaklaşık 1 aylık beklemeden sonra verified oldum  :)

Geçmiş olsun :)

Mesajınızdaki Doğum tarihi bilgisi kaldırdım. Ortak alanda kişisel bilgi paylaşmamanızda fayda var.

tarıker

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2016, 17:04:47
Ters ibrazda sıkıntı tabii ki var. Ana paranızı alıp gideceğim demiş oluyorsunuz. O hesapla devam etme şansınız kalmıyor.
Banka üzerinden ortalama 1.5 ay kadar sürüyor. Ödemeler paypal üzerinden kart ile yapıldığı için araya Paypal giriyor.

TMS de cevap vermeyip itirazın sonlanmasını sağlıyor.
Paypala başvurup alanlar da var ama yöntem konusunda fikrim yok.

En azından bugüne kadar böyle oldu. yarın karar değiştirirler, yeter artık derler, onu bilemem.
Yani şunu demek istiyorum; Bugüne kadar olan bu, ama siz de kesin alırsınız demem için benim Charles olmam lazım :)

Beklemek mantıklı/mantıksız gibi bir söylem doğru olmaz.
Herkes kendi kararını vermeli. Ben de kendi kararımı verdim ama siz de böyle yapın diyemem. Çünkü herkes kendi riskini alıyor.
Benim kararımla kazanrsam ben kazanacağım, kaybedersem de ben kaybedeceğim.
Benzer bir mantığı herkes kaçarken ben neobux ta oturttum ve çok mutluyum. Burasının da uzun süreler gideceğini düşünüyor ya da düşünmek istiyorum :)
Ben sürekli ve uzun süreli siteler arıyorum, kimisi de hızlıca vurkaç sitelerinde daha mutlu. Ya da çok ciddi borçlarınız var belki.
Kısaca, herkes kendi durumuna göre devam etmeli.

Ben ters ibraza ya da disputeye gitmedim. Konunun paypal dan kaynaklandığını hepimiz biliyoruz.
Bunun için hesabımı kaybetmek gibi de bir niyetim yok. 1500$ a yakın bir miktar içerde pending te, Paypal ın blokesinin kalmasını bekliyor.
Ve hatta yeniden yatırım da yaptım. Şu andaki çekimlerim yeni yatırımdan. (zaten eskiler durmuş durumda, herkes biliyor)
Tesekkur ederim hocam. Paypalin blokesi tam ne zaman kalkacak kesin bir tarih var mi

hayrilast

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2016, 17:07:08
Geçmiş olsun :)

Mesajınızdaki Doğum tarihi bilgisi kaldırdım. Ortak alanda kişisel bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Teşekkürler hocam :)

tamamdır