TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

burakkaya23

sondurak

üye olmayı düşünüyorum da konu başında açıklama yok ödemeyi nereye alıyoruz paypal mı ?

burakkaya23

ödeme payza ile alınıyor ama söylenenler arasında yakında site kendi kartını çıkartıp oraya da ödeme yapabilecekmiş şuan için kesin bişey yok yanlız

zyaseven

1 haftadır reklamlar iyi gidiyordu birkaç gündür kesat.Şu ödeme alacağımız kartlar gelse 10 numero olacak:)) Bu site uzun yıllar gider gibime geliyor.Heleki şu bolkeseden veren yerleri görünce böyle düşünmeme sebep oluyor yanlışmıyım acep:D

GameHunter

@zyaseven sitenin fix reklam garantisi yok belki 1 ay bile reset reklamları gelmeyebilir.

Kartlar gelse de belli bir çekim komisyonu olacaktır yani ufak meblağlar için yine cazip olmayacaktır.
Ref veya paket geliri ile yüksek miktarlar çekmek gerek. Sırf reklam tıklamakla olmaz.

bilgeadam

kredi kartıyla paket aldığımızda dispute hakkımız varmı. bankalar bu konuda yardımcı oluyormu

ırmakk

ilk defa bi siteden hiç bişi anlamıyorum  :'( o kadar reklam izledim hesap bakiyen $0 diyor :S ben sanırım trafik kısmını izlemişim  :) nerde bu reklamlar ??

utkuberk

my accounta gir orada ortalarda click here go to cash link yazar yeşil renkli oraya tıkla reklam varsa çıkar kolay gelsin ;)

ırmakk

Alıntı yapılan: utkuberk - 06 Mayıs 2016, 08:51:20
my accounta gir orada ortalarda click here go to cash link yazar yeşil renkli oraya tıkla reklam varsa çıkar kolay gelsin ;)
tşk ederim
reklam yok sanırım ki herhangi bişi yok  :))