TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bahattin60 - 15 Mayıs 2016, 19:57:10
bu arada adminlere birşey sorabilirmiyim. forum kurallarını bilmiyorum o yuzden soruyorum.
tms için whatsapp kurubu kursam. buradan katılmal ısteyen arkadasları eklesek uygun olur mu. reklamlar geldigi zaman anında haberimiz olur. hep kaçırıyorum reklamları :)

@ibrhmsny arkadaşımızın da bahsettiği üzere; Evet bir gurup var, az kişi ile devam edior :)
Büyütebiliriz.
Siz de açabilirsiniz ama konuyu bununla meşgul etmeden, burada bir bilgi verip gerisini PM le hallederek :)

bahattin60

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Mayıs 2016, 20:14:14
@ibrhmsny arkadaşımızın da bahsettiği üzere; Evet bir gurup var, az kişi ile devam edior :)
Büyütebiliriz.
Siz de açabilirsiniz ama konuyu bununla meşgul etmeden, burada bir bilgi verip gerisini PM le hallederek :)

o zaman o guruba beni dahil edebilirmisiniz. pm atarsanız numaranızı  whatsaptan ulasıyım size :)

zyaseven

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Mayıs 2016, 20:12:18
Bu soruyu PM le sorarsanız daha iyi olur :)
Konular arasında geri dönüp yazamıyorum. Hatırlatmış olursunuz :)

Kabaca;
Referans geri iadesi alabileceğiniz bir upline ile yola çıkmak bu site için önemli ve ortalama her 1750$ ile de bir seviye oluşturuluyor.
Ben de reflerime iade yaptıım için aslında kurgu onlar için hazırlandı. Ben kendime sponsor bulamıyorum maalesef :)

Sizin planlanan yatırımınızla 2 basanak oluşturulabiliyor ve sponsor iadesiyle ortalama 3.5 - 4 ay arasında yatırımınızı çıkarmış olursunuz.
Sonrasında da aylık 400$ civarı net kazancınız olur.

Sponsor iadesi olmadan bu süre 5 ayı çok rahat buluyor ve belki biraz da geçiyor. Sonrasında aylık kazancınız da 300$ civarında oluyor.

Cevabınız için teşekkrüler adminim.ben aylık ortalama 450 dolar olarak hesapladım ama ilk 2 ay ellemeden katlayıp daha sonra 450 dolar civarı çekmek tabi süreç baya uzuyoır böyle fakat sponsor iadesi olmadan bahsettiğim.daha kısa sürde yatırımı çıkartmak istersende bu sefer aylık kar düşüyor haliyle ama oda iyi bence.evet refi iadesi olunca süreç dediğiniz gibi baya azaltılabilir

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 15 Mayıs 2016, 22:06:28
Cevabınız için teşekkrüler adminim.ben aylık ortalama 450 dolar olarak hesapladım ama ilk 2 ay ellemeden katlayıp daha sonra 450 dolar civarı çekmek tabi süreç baya uzuyoır böyle fakat sponsor iadesi olmadan bahsettiğim.daha kısa sürde yatırımı çıkartmak istersende bu sefer aylık kar düşüyor haliyle ama oda iyi bence.evet refi iadesi olunca süreç dediğiniz gibi baya azaltılabilir

Bence hesaplarınnızı gözden geçirin :)

Ref geri iadesi olmadan 2 ay paket çevirdikten sonra aylık 450$ mümkün bir hesap değil :)
Daha yüksek günlük gelirle başlayıp, daha düşük günlük ghelirle biten bir aylık ortalama rakam olabilir. Bu durumda da sürekliliği olmaz.
Olsa bile;
ortalama 450$ lık bir gelir ile, ortalama 3500$ yapan 10.000TL lik bir yatırımı geri alabilme süreciniz zaten paket çevirdiğiniz 2 ayın üstüne 8 aya yakın bir süre demek.
Basit hesap: 3500/450 = 7.7 ay.
Ana paranızı çıkartmak için bu kadar süre beklemeniz gerekir. Bu da toplamda yaklaşık 10 ay eder.
Sıcak bakacağım bir yatırım planından çok uzak bu süreler.

Ben kurgu ve hesaplarımı ref geri iadeleri üzerine kurdum, zaten reflerime de iade yapıyorum.
Herhangi bir refimin oeralama 10.000TL lik yatırımı şöyle yürüyor;
3.5 ay, maksimum 4 ayda ana para tamamen geri gelmiş oluyor. Sonrasında 450$ aylık kazanç.
Ve bu düzen sürekli. Site var olduğu ve bu oranlarla çalıştığı sürece devam ediyor.

Size sadece hesap bilgisi vermiyorum bu arada, hesapları yapılmış ve yatırımla örtüştüğü görülmüş bilgileri bunlar :)
uzun süredir sitede yatırımım var biliyorsunuz :)

Bu arada, bir yanlış anlaşılma olmasın. İçeriden ek yatırımlarla ttabii ki aylık gelirler yükseltilebiliyor.
Tercih meselesi.
Ben en makul vadede, makul kazançlar için hesap yapıyorum. Yoksa aylarca sürekli paket çevirilerek gelinecek çok daha yüklü aylık gelir vadeden hesaplar da çıkartılabilir.
Benim için 4 ayda ve sonra aylık %12 gibi bir gelir makul.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bahattin60 - 15 Mayıs 2016, 20:21:36
o zaman o guruba beni dahil edebilirmisiniz. pm atarsanız numaranızı  whatsaptan ulasıyım size :)

Guruba eklemem için senin bana PM le bilgi göndermen daha iyi olur sanırım :)

zyaseven

ortalama 450$ lık bir gelir ile, ortalama 3500$ yapan 10.000TL lik bir yatırımı geri alabilme süreciniz zaten paket çevirdiğiniz 2 ayın üstüne 8 aya yakın bir süre demek.
Basit hesap: 3500/450 = 7.7 ay.
Ana paranızı çıkartmak için bu kadar süre beklemeniz gerekir. Bu da toplamda yaklaşık 10 ay eder.

Benim hesabımda buydu aslında ondan belirtmiştim süre epey uzuyor diye.sisteme kaydolurken burayı önceden  keşfedebilseydim eğer olay başka olurdu.ama nasip işte azda olsa refim var yeni hesap açmak zor şuan .paypaldan da belkleyen paketler var .dediğiniz gibi süreci kısaltmak ancak ref iadesi ile mümkün kendimde yapıyorum ama bana yapan yok:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zyaseven - 16 Mayıs 2016, 03:52:07
dediğiniz gibi süreci kısaltmak ancak ref iadesi ile mümkün kendimde yapıyorum ama bana yapan yok:D

Ehehe, bana da yapan yok :) , seni gayet iyi anlıyorum :)

Sadece sistemdeki sponsorun bir üye değilse yani TrafficMonsoon görünüyorsa upline değişikliği talebine izin veriyorlar.
Ama geçeceğin sponsorun da senden önce üye olmuş olması gerekiyor :)

Sponsorum TrafficMonsoon, o kısım tamam. Ama benden eski ve ref geri iadesi alabileceğim birini bulamadım :g

utkuberk

ocak ayında register tarihim tms sponsorum varsa ref gelir iadeli formüllere açığım  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: utkuberk - 16 Mayıs 2016, 04:27:04
ocak ayında register tarihim tms sponsorum varsa ref gelir iadeli formüllere açığım  :D

:)
2016 Ocak mı, 2015 Ocak mı diye soracaktım aslında ama farketmez. Daha eski üyeyim :)

http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-yatirimlarlarinizdan-gelen-ref-gelirlerinin-50-si-iade/

utkuberk

2016 ben yeniyim 5 aylık falan  :D