TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 11 Haziran 2016, 21:10:45
Bende Trafficmonsoon yazıyor. :) Sizin refiniz olsam 50% cashback veriyordunuz sanırım. Nasıl değiştiriyoruz ?

Evet yatırım iadelerine devam ediyorum, ilgili konuyu burada bulabilirsiniz :)
İadelerim aslında yeni yatırım yapmış olanlara için devam ediyor.,
Ancak, sitede paketleri dondurulmuş olarak bekleyen arkadaşlarımız da var, onlara ayıp olmasın diye konuyu güncellemiyorum :)
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-yatirimlarlarinizdan-gelen-ref-gelirlerinin-50-si-iade/

Sponsor değişimi konusunda sadece support ile iletişime geçip bu konuda ticket atmanız yeterli.
kullanıcı adımı zaten biliyorsunuz.
İngilizce ya da yazı konusunda yardım gerekirse, PM ile bilgi verin, toparlayalım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bayson81 - 12 Haziran 2016, 15:24:07
Trafficmonson kullanicisiyim stp odemelerinde sorun cikariyormu kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi

STP yi pek kullanan yok. Zaman zaman anında ödemelerde sıkıntı oluyor. Para kalmıyor, bir süre beklemeniz gerekebiliyor.
Ödemelerde sorun yaşamamak için, Payza kullanmanızda fayda var. Binlerce doları dahi anında gönderiyorlar ;)

bayson81

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Haziran 2016, 00:10:37
STP yi pek kullanan yok. Zaman zaman anında ödemelerde sıkıntı oluyor. Para kalmıyor, bir süre beklemeniz gerekebiliyor.
Ödemelerde sorun yaşamamak için, Payza kullanmanızda fayda var. Binlerce doları dahi anında gönderiyorlar ;)

ilk gönderimimi yaptım geçen pazar hala gelmedi btctürk e siz nereye yapıyorsunuz ödemelerinizi yardımcı olurmusunuz

burakkaya23

Merhaba arkadaşlar, forumda okuduğum ve @ElisaMcCline hocayla görüşmelerim sonucunda Trafficmonsoon da elisa hocanın altüyesi olmayan ve upline gelir iadesi alamayan ve Trafficmonsoon da kar getirmesi için en iyi yatırım miktarı olan 35 paketle başlayamayan arkadaşlar var.Benimde sitede bir süredir yatırımım var ve şuan en uygun olan 1750$ yatırımla devam ediyprum.Denemeler sonucu siteden en iyi paket çevrimi minimum 1750$ ile yapılmaktadır.Bu konuyla alakalı yardımcı olmak babında bir yatırım grubu kurmak istersek katılım ne olur, katılmak isteyen olur mu görüşlerinizi alıp ona göre hareket etmek istiyoruz.Buradaki amaç grubu kuracak olan arkaşa fayda sağlamaktan çok(hatta hamallığını yapacak  :) upline geliri alamayan ve 35 paketle yatırıma başlatamayan arkadaşlara yardımcı olmakKatılım sağlayabilecek arkadaşlar upline geliri alamayan ve 1750$ yatırıma ulaşamayan 500$ ve üzeri yatırım yapabilecek arkadaşlar burdan bilgi verirse beraber bir grup kurulabilir

bahattin60

Alıntı yapılan: bayson81 - 13 Haziran 2016, 06:35:42
ilk gönderimimi yaptım geçen pazar hala gelmedi btctürk e siz nereye yapıyorsunuz ödemelerinizi yardımcı olurmusunuz

bayson81 arkadaşım. şu anda en iyi para çekme yöntemi tms > payza> bitcoin> bankahesabı yada kredi kartı
bende bu şekilde kullanıyorum. payzadan bitcoine geçiş süreci ilk transferde 10 güne kadar sürebiliyor. içiniz rahat olsun. sonraki transferler ortalama 4-6 günde btcturk hesabınıza geciyor. benım btc hesabıma cogunlukta cuma günü 8 gibi geçiyor. cuma geldigi içinde banka hesabına gecmesi pazartesiyi buluyor. ama bttturk hesabınıza hafta içi geçerse. 3den önce yaptıgınız çekimler aynı güne. 3 den sonra yaptıgınız cekimler ise banka hesabınıza ertesi güne sarkıyor. ( öglene kadar yatmış olur)

eğer stpden para göndermişseniz, stp ile ilgili bir bilgim yok. benim size tavsiyem payzayı kullanmanız.

bayson81

Saol dostum ordaki rakamlara gore bakinca canimi sıkıyor bide kredi karti kalkacakmiş diye duydum bana gorede en mantiklisi btc suan icin kendi bankasida bi kurulsa iyi olacak sanirim

bayson81

Stp yide kesintisinden dolayi sordum kullanan varmi diye tm den gonderdigimde payza cok kesiyor ilk seferde bide gonderme isleminde kesicek para yalan oluyor nerdeyse

tarıker

Alıntı yapılan: bayson81 - 14 Haziran 2016, 13:11:56
Saol dostum ordaki rakamlara gore bakinca canimi sıkıyor bide kredi karti kalkacakmiş diye duydum bana gorede en mantiklisi btc suan icin kendi bankasida bi kurulsa iyi olacak sanirim

Kredi kartı kalkacakmış derken; payza dan mı kredi kartı kalkacakmış?

tarıker

Arkadaşlar, TM' de kredi kartı ile alımlarda bir ara sıkıntı vardı. Şuan nasıl sorun var mı?