TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

Arkadaşlar bu manyak ne istiyor yine.
Fatura diyor ama fatura yükleyecek yer yok nereye tıklasam bir şey açılmıyor...

tarıker

Alıntı yapılan: sumercan - 05 Temmuz 2016, 22:21:44
Arkadaşlar bu manyak ne istiyor yine.
Fatura diyor ama fatura yükleyecek yer yok nereye tıklasam bir şey açılmıyor...

Pending yazısına tıkladığınizda en alttaki yere dosyanızı yükleyip upload ı tıklayın. ;)

tarıker

Arkadaşlar faturada işin rajonu şu;
Adınızın ve adresinizin olduğu herhangi bir fatura yeterli. Neyin faturası olduğu önemli değil. İnternet alışverişinde adıma gelen faturayı kullandım. Bir günde onaylandı bilginize sunulur :D

zyaseven

Arkadaşlar referansım olan arkadaş Tm hesabına giriş yapamıyor.Bloke account Problem Account Paypal uyarısı veriyor.daha önce paypaldan itiraz etmiş fakat itirazı rededilmiş fakat hesabı kapanmadan devam etmişti.hatta üstünede extra yatırım yaptı aktif durumdaydı bu sorunun çözümünü bilen yada benzerini yaşayan varmı

ibrhmsny

@zyaseven supporta yazın önce.
Sİzin refiniz sonuçta.
Charles scoville kendisi bu hakkı vermişti üyelere.
Dispute açar da paranızı alamazsanız üyeliğinize bir şey olmayacak demişti.
Ben de açmıştım dispute,olmadı.Şuan hesabım aktif ama belki sırayla gidiyordur belki benim hesap da banlanır, bilmiyorum.
Benim de başıma gelse ben de aynı şeyi yaparım.Öncelikle supporttan yazmalı.Bu arada face gruplarında denk geldiği yerde kullanıcı adıyla birlikte durumu izah etmek lazım.

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Temmuz 2016, 12:21:48
@zyaseven supporta yazın önce.
Sİzin refiniz sonuçta.
Charles scoville kendisi bu hakkı vermişti üyelere.
Dispute açar da paranızı alamazsanız üyeliğinize bir şey olmayacak demişti.
Ben de açmıştım dispute,olmadı.Şuan hesabım aktif ama belki sırayla gidiyordur belki benim hesap da banlanır, bilmiyorum.
Benim de başıma gelse ben de aynı şeyi yaparım.Öncelikle supporttan yazmalı.Bu arada face gruplarında denk geldiği yerde kullanıcı adıyla birlikte durumu izah etmek lazım.

facebok ta yorum olarak sorunu yazdık yayınlandı daha sonra silmişler nedense?
supporta ticket açtık
Paypal paraları otomatik olarak iade etmiş
fakat arkadaşım paypal nakite para atıp ordan paket almıştı
paypal nakite girdiğimizde bakiye yok gözükmüyor nedeni atık paypal tr de yok ondan aolabilir durum karışık biraz
paypal hesabındada para yok ama iade edilmiş gibi gözüküyor .
Birirsi bu paypal itirazını öncelikle kapa daha sonra ödeme almadığını kanıtla foto ile falan demiş daha sonra ticket at sonra bekle demiş
paypal itirazı nasıl kapıcaz eğer otomatik yolladı ise ki öle yapmış

ibrhmsny

@zyaseven
PayPal iade yapmış.
Bundan sonra ne yaparsanız boş.
Yeni yatırımı için yeni dispute açabilir refiniz.
PayPal nakit ile ne olduğu veya paraya ulaşıp ulaşmadığınız veya yeni yatırım yapmanız bir şey ifade etmez diye düşünüyorum.
Bu paypal ile üye arasında. Tms ile üye arasında değil.
Yine de bi uğraşın bakalım.

ibrhmsny

Tms yeni bir güncelleme yaptı.
Paketlerin işlemesi için hergün yapılması gereken 10 adet surf görevi 50 ye çıkarıldı. Her bir surf süresi 20 sn den 5 sn ye düşürüldü.

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Temmuz 2016, 15:35:38
@zyaseven
PayPal iade yapmış.
Bundan sonra ne yaparsanız boş.
Yeni yatırımı için yeni dispute açabilir refiniz.
PayPal nakit ile ne olduğu veya paraya ulaşıp ulaşmadığınız veya yeni yatırım yapmanız bir şey ifade etmez diye düşünüyorum.
Bu paypal ile üye arasında. Tms ile üye arasında değil.
Yine de bi uğraşın bakalım.
Ticket attık bakalım paypal email adresini istediler bakacaklarmış.ama sonuç ümitsiz gibi .bilmiyorum arkadaşın amacı sadcee paypal ile aldığı parayı payzadan yatırmaktı .zaten ayrıca payzadan yatırımıda vardı ve ordan dispute açmadı.hesabını kontrol etseler bunu görecekler.hemen hemen aydın dönemde hem paypal hemde payzadan yatırım yapmıştı.Bu arada bu sörfe 50 saniye fazladan ilave etmişler iyiyemi kötüyemi gidiyor anlamış değilim

tarıker

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Temmuz 2016, 19:05:49
Tms yeni bir güncelleme yaptı.
Paketlerin işlemesi için hergün yapılması gereken 10 adet surf görevi 50 ye çıkarıldı. Her bir surf süresi 20 sn den 5 sn ye düşürüldü.

Amaç bahsettikleri gibi ise;
Sitenin alexa rank değerini biraz daha üst sıralara çıkarabilmekmiș. Zararsız bir güncelleme gibi duruyor :DD