Scarlet-Clicks

Başlatan tayfunxl, 24 Aralık 2014, 18:05:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 27 Ekim 2016, 23:16:32
dun gece duzeldı zaten  -:))

Bakım zamanına benim denk gelmemem iyi olmuş. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sevdayagmu

yaw arkadas 7.77 dolardı - 7 ye dustu kullananalr sızınde eksıye dusus var mı acaba @strenergy @cocoextra  ??? ???

cocoextra

@sevdayagmu  en son baktığımda sorun yoktu ,  şuandada  bakım  var zaten. 
Eksiye düşen bakiyeyi daha önce hiç görmemiştim bu sitede  ??? bir hata olabilir  bakımdan dolayı,  olmadı bir ticket atarsınız   kısa sürede dönerler  :y

sevdayagmu

site 2 gundur sorunlu rr ler dun tıklamadı reset saatıne dogru duzelttı bugun gene aynı fakat duzeltme yok forumdada herhangi bır bılgı paylasmıyor.. butun planları mahfettı ..ömrumu bitiyor nedır :'(

cocoextra

@sevdayagmu konu ile ilgili açıklama yapıldı, 
Rr ler 1 günlük uzatıldı  :y

Hatta eli değmişken kampanya bilr yaptı  :)

http://www.scarlet-clicks.info/index.php?view=news

enderege

Standart olarak deneme amaçlı 30$ a  200 RR kiralamıştım. 1 ay sonunda %50 zarar ettirdi. 15$ verdi. Bi daha tövbe... :(

sevdayagmu

Alıntı yapılan: enderege - 25 Kasım 2016, 15:44:53
Standart olarak deneme amaçlı 30$ a  200 RR kiralamıştım. 1 ay sonunda %50 zarar ettirdi. 15$ verdi. Bi daha tövbe... :(
1030 rr ıle autopay acıktı ..masraflar cıkınca 1,50 dolar kar bırakıyordu butun rr ler 6 avg nın uzerınde tabıkıde. ama su 3 gun mahfettı benı ... rr ler elımde oldukca aylık 50 dolar kazandırıyor sanırsam bnm hesabım bu sekılde  :g (  Yearly Gold upgrade de )

enderege

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 25 Kasım 2016, 15:52:55
1030 rr ıle autopay acıktı ..masraflar cıkınca 1,50 dolar kar bırakıyordu butun rr ler 6 avg nın uzerınde tabıkıde. ama su 3 gun mahfettı benı ... rr ler elımde oldukca aylık 50 dolar kazandırıyor sanırsam bnm hesabım bu sekılde  :g (  Yearly Gold upgrade de )

Dediğim gibi ben standart olarak RR aldım. Upgrade işini yılbaşında indirimde düşünüyordum ama bu olay beni bir daha düşünmeme neden olacak. Standart iken RR almak akıl karı değil. bun u anlamış olduk. :)

sevdayagmu

bu site gıdıyor artık kendı kendıne  paraları almıs herkesın.. autopay kapalı acıkmıs gıbı ucret alıyor .. (sinir)

strenergy

Sitede bir karışıklık var evet ancak admin bu durumla ilgili çalışmalar yapıyor olduğunu belirtiyor . Elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor . Script i yükseltmesi işi berbat etti bu açık . Bu da şunu gösteriyor ki 5.0 dan 5.2 ye direk geçmeye çalışınca entegre olmuyor demekki . Gptplanet de 5.0 şu an .

5.0 dan 5.1 atlayıp sonra 5.2 ye atlamalı sanırım . Kendisi içeriği daha iyi bilir belki ama bunun çözümü script upgrade yapılmayan bir zamandaki database e dönüp döndüğü süre kadar RR sürelerine eklemek olacaktır .

Hepimizin yatırımı var bekleyip göreceğiz ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]