Ojooo Ödemeleri

Başlatan cihan77, 25 Aralık 2014, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

6 aya kadar  yolu var rakam 2 $ ise belki erken gelir .reklamlara tıklamaya devam et en azından para biriksin..

seda0188

Alıntı yapılan: demre - 15 Ağustos 2015, 18:02:00
6 aya kadar  yolu var rakam 2 $ ise belki erken gelir .reklamlara tıklamaya devam et en azından para biriksin..

Tamam çok teşekkürler devam edim o zaman   (a) ;)

ilkercgul

Ojooo'dan yakın zamanda ödeme alabilen varmı?Site çoğu yerde scam olarak işaretlenmişken ara ara ödeme alanları görüyorum.Sizce tıklamalara devam etmelimiyim?

enderege

Alıntı yapılan: ilkercgul - 18 Eylül 2015, 15:33:29
Ojooo'dan yakın zamanda ödeme alabilen varmı?Site çoğu yerde scam olarak işaretlenmişken ara ara ödeme alanları görüyorum.Sizce tıklamalara devam etmelimiyim?

Ödemeleri standart üyelere seçmece yapıyor. ödeme alıp alamamak şansınıza kalmış. Bugün ödeme istediniz ödeme 3 ay sonra gelebilir. Bu arada siteyi bırakmadıysanız tabii. Bir iki ödeme aldıysanız hiç uğraşmayın hemen kısa yoldan silin siteyi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

zazageliyo

ben cuma günü 2,29 dolar ödeme aldım     (eht)

zazageliyo

suskun33

Alıntı yapılan: ilkercgul - 18 Eylül 2015, 15:33:29

Selam mesajı tesadüfen gördüm.
Ocak 2015 ten bu yana üyeyim aynı yerden mi bahsediyoruz diye baktım üstelik evet aynı yer şu ana kadar 35 dolar almışım galiba içerde 5 dolar daha var normal üyeyim ödemeler sadece bir sefer şaştı normalde en geç 1 hafta içinde ödeme yapılıyor fakat iki gündür şaşkınım bura için çünkü normalin 3 katına çıktı reklam sayısı iyi mi kötü mü anlarız yakında . Cepten yazdığım için ödemeleri atamadım merak eden.varsa ekler yahut pm atarım.

Coulers79

Site big ponzidir :PP yatırım kesinlikle tavsiye edilmemektedir. (spam)

yingyang16

Arkadaşlar ojoo ödeme yapıyor mu? Forumda yatırım yapıp ödeme alan var mı?

Coulers79

Site bizim için scamdır, seçmece ufak ödemeler yapıyormuş ara sıra.