Ojooo Ödemeleri

Başlatan cihan77, 25 Aralık 2014, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recep1852

Hayırlı olsun Cihan :)

haso12301

Site scam siteye alınmış scam siteler bölümünden gördüpümde ödemem 2 gün içinde geldi herhangi bir sorun yok

[IMG]http://i1072.photobucket.com/albums/w370/haso12301/wad.ojo_zpsdrzcmay7.png[/img]

Refarans linkim : http://wad.ojooo.com/register.php?ref=haso12307

abcb

Hala bu site hayatta yani  :m

Seçmece ödeme yapıyor Haso, hayırlı olsun  :)

bekeli

Site küçük ödemeleri yapıyor sadece.
500 dolar üstü istediğim ve 9-10 aydır ödenmeyen bir ödeme talebim var.

PTC tarihimde en çok kazandığım site Ojooo oldu ama bu SCAM olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

9-10 aydır bekleyen ödemeyi yapmayan siteye nasıl SCAM değil diyelim :)

paragelsinde

bekeli 

senin yazını görünce dışardan sana ödeme yapılmış zannettim ve sevindim..

içeriyi açınca hüsran

aydyar13

Hayırlı olsun haso.

Ben de ödeme aldı sandım bekeli :S

Elektronick

Ojooo hakkında bekeli ne diyorsa o dogrudur :)

hakanatik01

Scam alanın dışında ayriyeten istek üzeirne konuda açılmıştı zaten bu 3.olurdu konular birleştirildi :)
Ojoonun  ödeme kanıtları var ilk ödemsiyse buda normal zaten ilk ödemeler hızlı yapılıyor belki yatırımcıcıdr diyerek :P :) sonrasında zaten beklettikçe bekletiyor. Burada yapmak gereken bence ödeme al sil yeni hesap aç :D beklemekten daha kolay olur ilk ödemnizse dediğimi dikkate alın bence,refiniz falan yoksa hesapta pek birşey yoksa yeni üyelik daha kazançlı olur.

Cihanda ödeme alıyor ama her ödemesinde daha çok bekliyor gibi artık son ödemesinde 4 ayda geldiği ortada bir sonrakinde daha çok bekleyebilir taktiği budur belkide sitenin bekeli başkanın ödemeleri yapmaya kalksa zaten batar ondan ona ödeme falan yapmaz zaten :D

Alıntı yapılan: cihan77 - 18 Mart 2015, 21:50:49
@demre
Odeme aldigim tarih
03/06/2015 at 4:08 pm
You have been paid!
The amount paid was 15.35625 $.
Odeme istedigim tarih
12/24/2014at 6:46 pm
You requested money!
The requested amount was 15.35625 through Paypal.

bekeli

@hakanatik01
Batmaz modum merak etme.
Bekleyen ödeme var sadece.

Sonra birikenleri sürekli harcadım. Hesapta birikenlerle 4 bin dolarlık felan reklam vermişimdir toplamda :P

Halen geliyor bonuslar. Geldikçe de reklam vermeye devam ediyorum :D

Edit: Aslında Scam olmasına rağmen küçük ödemeleri yapması benim için iyi. En azından hala reklamlara tıklayanlar var :)

hakanatik01

Adamın taktik zaten o küçük ödemleri yapıyor büyümeye başladıkça bekleme süresi artıyor işte :) O yüzdne dedim yeni üyelik açan varsa üyelik açsın alsın ödemesini silsin gene açsın :P madem senin paracıkları ödemiyor bide böyle 2,2 alırız :PP :D