Ojooo Ödemeleri

Başlatan cihan77, 25 Aralık 2014, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Mayıs 2015, 19:46:27
Herkese ödemeleri hayırlı olsun :)

Üzerine yattığı binlerce doların yanında, 5$ nedir ki :)

Alabildiğinizi alın ama bu adamlara güvenip de yatırım yapmayın.

Evet yüksek meblajları ödemediğini biliyorum. Neden ısrarla kapatmıyorlar PTC işini onuda anlamadım, 2 yıldır böyle tıngır mıngır ödeme yapıyor. beş beş derken 50$ a yakın para çektim ojooo'dan :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 20 Mayıs 2015, 23:22:00
Evet yüksek meblajları ödemediğini biliyorum. Neden ısrarla kapatmıyorlar PTC işini onuda anlamadım, 2 yıldır böyle tıngır mıngır ödeme yapıyor. beş beş derken 50$ a yakın para çektim ojooo'dan :)

Neden kapatsınlar ki :)
5000$ lık reklam izlettirip, kazanç sağlattırıp, 5$ ödüyorlar ( Çok kişinin ve tabii ki yüksek kazançların üstüne yatarak) :D
Bir de yeni üye getirenleri bildiğim kadarıyla bir süre (palazlanıp iyi kazanmaya başlayana kadar) tutuyorlar, arada ödemelerini yapıyorlar :)
Şam' da kayısı bile yanında limondan ekşi kalır :D

Dediğim gibi, alabildiğinizi alın zaten ;)

paragelsinde

yok günlük 4 reklam tıklayıp kaçıyorum. birkaç refim var onlarda tıklıyor. daimi olarak bende reklam veriyordum ara ara ödeme olmayınca şimdi bakalım.

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: demre - 20 Mayıs 2015, 18:25:47
6 ekim 2014 de istediğim ödeme

20 mayısta geldi

bu gelen kendimi torunu mu? :DD

recep1852

bekeli

Ojooo ile olan geçmişimi bilen bilir.

1 seneden fazla süredir bekleyen 542 dolar ödemem vardı.
5 gün önce adminden mail geldi. Gelen mailin Türkçe meali:
"Sizin gibi değerli trafik sağlayıcısı üyelerimizi kaybetmek istemiyoruz. İşleri yoluna koymak istiyoruz.
Bekleyen ödemenizi yapmak istiyoruz ancak şu an ödeyemiyoruz. Ödeme talebinizi iptal edelim. Siz 150-200 dolar arası bir miktar isteyin. Biz bekleyen ödemenizi 3'er hafta aralıkla ödeyelim. Kabul eder misiniz ?"

Ben de kaybedecek bir şeyim olmadığı için kabul ettim tabiiki :P

Ama bu gelen maili forumda paylaşmadım. Ödeme gelirse paylaşırım demiştim. Veeeee istediğim ödeme geldii  ($$) ($$) (p)

33. ödemem arkadaşlar ;)

Hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim bir siteden ödeme gelmiş olmasının verdiği sevinç var.

[spoiler]1 sene zarfında Ojooo'da biriken belki 4-5 bin dolar para ile sürekli reklam verdim Ojooo'da. Eğer ödemelere devam ederse o paraya üzüleceğim işte :S [/spoiler]

hakanatik01

Süper olmuş şimdik pişmanmısın peki kalan binlikleri içerde yedin diye :PP :D

strenergy

Hayırlı olsun Bekeli ;)

Büyük sürpriz olmuş :D
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Temmuz 2015, 12:35:52
Süper olmuş şimdik pişmanmısın peki kalan binlikleri içerde yedin diye :PP :D

Dur bakalım, devamı gelecek mi ???

Devamı gelirse hem de nasıl pişman olacağım var ya  :X

aydyar13

Hayırlı olsun bekeli hocam çok güzel bir haber :). Bence vermezdi gene o binlikleri hiç pişman olma.